griffin Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 (edited) Tātad , palīdzat .ar šo teikumu - Ir brīži , kad nāve pienāk tik tuvu , ka tās elpa stindzina sirdi un , ka sirds sāk gurt. vajadzīgs teikuma grafiskais attēls un Palīgteikumu veidi ! Pārbaudīsim cik te visi gudri .. ;D Edited June 16, 2014 by griffin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 es nemāku lasīt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 P0k3 rakstīšanas stils rullē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted June 16, 2014 Author Report Share Posted June 16, 2014 P0k3 rakstīšanas stils rullē. es nemāku lasīt Gudri dirst nav malku cirst , neprasiju lai noliek mani , bet lai palīdz ,ja nevari tad nemaz necenties tavi liekie komentāri nepalīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Man jau izskatas pēc salikta pakārtota teikuma, bet huj znajet, jo 8. klases vielu atcerēties ir neiespējami, bet komatus vienalga lieku labāk nekā tu. Edit: pēdējās divas puskastītes ir pazeminātas, tobiš viņi ir vienlīdzīgi. slinkums pārzīmēt. bultiņas ar vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Šitas bija mans lauciņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Gudri dirst nav malku cirst , neprasiju lai noliek mani , bet lai palīdz ,ja nevari tad nemaz necenties tavi liekie komentāri nepalīdzēs. Palīdzēsi pats sev, ja iemācīsies to izdarīt pats. P.S. Lūdzams, pēc pieturzīmēm atstāj atstarpi, bet pirms pieturzīmēm atstarpi neliec (izņēmums ir domu zīme), savādāk nenormāli tizli izskatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 vienam te vasaras darbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 tur tas pēdējais "ka" bija nevietā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Ja nemaldos, tad komats pirms pēdējā "ka" nav vajadzīgs, jo tie ir vienlīdzīgi palīgteikumi, kas atdalīti ar "un", but i dunno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Ja nemaldos, tad komats pirms pēdējā "ka" nav vajadzīgs, jo tie ir vienlīdzīgi palīgteikumi, kas atdalīti ar "un", but i dunno. tieši tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now