Jump to content
GIGN Forum

Counter-Strike: Global Offensive Updeits (6/5/14)


Recommended Posts

Release Notes for 6/4/2014 - v1.33.3.0

[ MATCHMAKING ]

  • When a player has been banned for cheating (via VAC or Overwatch), all Skill Group adjustments from that player's recent wins will be reverted for their partied teammates as well as their opponents.

Tiklīdz spēlētājs ir banots par čītošanu (gan VAc, gan arī Overwatch skaitās), Tiks veiktas korekcijas sakarā ar viņu uzvarētajām spēlēm gan viņiem, gan komandas biedriem, gan arī pretiniekiem. Respektīvi ja tevi tagad būstos čīteris lai tev būtu augstāks Ranks - no tā praktiski nav nekādas jēgas jo agrāk vai vēlāk tavs ranks atkal nokritīs jo čīteris ar ko spēlēji tiks banots vai nu no VAC, vai arī Overwatch. Tas pats arī attiecās uz to ja tu spēlē pret boosteri (čīteri), tiklīdz šis čīteris tiks banots, tu saņemsi atpakaļ savu's rank skill pointus. Ja spēlējot pret čīteri piemēram zaudēji savu rank'u, tu to dabūsi atpakaļ tik līdz viņš tiks banots. Ja čīteris atvērti skraida apkārt ar aimbot, saņemt atpakaļ zaudēto varētu būt tik ātri kā vien 12-48 stundas dēļ Overwatch sistēmas kura ļāuj pieredzējušiem spēlētājiem noskatīties anonīmus dēmo kurus spēlētāji ir spēles laikā reportējuši, un par tiem balsot vai kāda palīgprogramma ir izmantota, vai arī nē - tādējādi paatrinot čīteru banošanu oficiālajos Match Making serveros.

[ MISC ]

  • The "thirdperson" and related commands are now executable by servers (for mods and plugins).

  • Added a server convar (sv_allow_thirdperson) which allows servers to set players to third person mode.

  • The env_fog_controller entity now has a field and input to scale the amount fog is adjusted when players zoom (with scoped weapons).

  • Community tournament servers with built-in round backups enabled will automatically restore all player data upon reconnection and this in most cases will avoid having to load round backups.

Edited by JEYRAZZ
Link to comment
Share on other sites

Šis varētu būt risinājums pret čīteriem. Nav manā ranka grupā viņi daudz, bet ja trāpās tad neviens nekiko, jo grib +1 win.

Uzskatu ka šis ir diezgan nozīmīgi, spēlējot Eagle - Global skill grupās sanāk spēlēt pret čīteri katru otro - trešo, vai arī ceturto spēli (ja paveicās) un tas nav pārspilējot, tādēļ šis būstošanu varētu samazināt par 50%, protams tā tik un tā pastāvēs, jo ne visi būs informēti par šo updeitu, kurš spelētājiem kuri izvēlas spēlēt ar čīteriem lai paceltu MM rank'u to gluži vienkārši noņems.

Edited by JEYRAZZ
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...