Jump to content
GIGN Forum

mantojums un līzdīgs šits.

crawl
 Share

Recommended Posts

labdien, kungi. tātad, man šovasar paliek 18 gadi. mans tēvs nomira kad man bija kādi 6 gadi, neatceros īpaši, bija šķīries no manas mātes. zinu, ka viņam bija dzīvoklis, tādēļ šodien uzjautāju mammai, vai man būs mantojums. viņa pateica, ka man ir pusmāsa un man ar viņu uz pusēm tas dzīvoklis tipa ir. tad vēl mamma teica, ka tad, kad nomira tēvs, bija jātaisa zemesgrāmata un jāpārdod to dzīvokli, jau gribēja taisīt, bet tad tā otra puse pazuda. mamma bija pārāk sagrauta, lai kaut ko darīt un tā atstāja. un tad viņa mani nosauca par mantkārīgu un teica, ka būtu nesmuki tagad kaut ko tur ņemties, pēc kā es izdarīju pretjautājumu - kāpēc man neizmantot iespēju iegūt pāris tūkstošus? tātad, jautājums ir tāds - vai es, pēc 18 gadu pienākšanas saņemšu kaut kādu daļu naudas, vai arī man būs tiesības pārdot to dzīvokli un dalīt ar savu pusmāsu naudu? tiešām interesē.

Tu neesi mantkarigs, tas ir normali, ka tev ir tiesibas uz mantojumu. Maate neko nejeedz no dziives, ja vinas interesees nav materialo veertiibu akumuleeshana prieks gimenes.

Tev visdrizak ir DOMAAJAMA DALA 50% no taa dzivokla. Tu vari pardot savu domajamo dalu tikai ja maasa piekriit. Paskaties civillikumu - mantojuma tiesibas un lietu tiesibas (attieciba uz rikoshanos ar nekustamo ipasuma domajamam dalaam) , tur diezgan skaidri paskaidrots.

Es iesaku nesteigties pardot, tu varesi tani dzivokli pats velak dzivot.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...