Nightmares^^ Posted May 8, 2014 Report Share Posted May 8, 2014 Sveicināti, gignieši. Jums nav kāds paziņa ar zelta retrīveriem, kādam nav šķirnes kucēni pieejami ar papīriem par saprātīgu cenu? Līdz 300 euro Labprāt iegādātos, mājas vajadzībām, ne biznesam. SS`u esmu izskatījis, lētie varianti ir bez papīriem un var būt, nebūt sētas kranča nedarbs, līdz ar to negribas iegrābties, kad samaksā palielu naudu un dabū retrīveru ar takša kājām Viens variants ir, bet tas būs vēl nedaudz jāoperē un pie tā varēšu tikt tikai kkad Jūnijā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 8, 2014 Author Report Share Posted May 8, 2014 Es jau sazinājos ar Milbu, kas, ķipa, ir vecākā un labākā audzētava LV, visi šitie audzētāji bīda tos titulus un godalgas, kas man teorētiski ir pie vienas vietas, man jau to suni vajag, nevis medaļas un neredzu kāpēc man par tiem tituliem būtu jāpārmaksā 200 eiriki, jo tas ir bizness Caur viņiem arī ir tas viens variants ar suni par 300Eur, tikai viņam ir plakstiņu problēmas un nepieciešama operācija... To arī šobrīd apsveru iegādāties, ja suns nav/nebūs akls, tad man tas netraucē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 bet tad tev jāmaina avatars. choose your destiny 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 9, 2014 Author Report Share Posted May 9, 2014 Man patīk arī kaķi, man viens ir, kamēr šamais neatstieps pedāļus, pēc jauna man nav vajadzība Tomēr suns ir suns, ar kaķi neiesi laukā izskrieties un pamētāt šķīvīti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 Es teikšu tā. Mersi par žiguļa cenu arī nenopirksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 9, 2014 Author Report Share Posted May 9, 2014 Man liekas, ka tas drīzāk ir salīdzinājums mašīnai ikdienas braukšanai un mašīnai ar dugām, ko likt trasē... Ja ir kāds, kuram divi retrīveri mājās, ir tos sapārojis bez nekādām reģistrācijām klubos n shit, var piedāvāt kucēnu, lūgtum. Bet nu laikam jau visi audzē izstādēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts