anti jesuz Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 karo4e bazars sekojosh, vaig dāvanu atkaram kuram loti, loti cepi braukt ar masinu! nu nejau braukt, bet gonkot, vinam ari tas ahujek padodas, gribu atrast kkadu vietu kur var iziret masinu un iedot vinam ar kadu traku braucamo , gan jau kkur var pairet vagiti uz stundinu vai ka taa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 kvadrociklu vari noīrēt uzdavināt ... nezinu tik kur .. par auto gan es kautkā šaubos .. kartingi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted April 30, 2014 Author Report Share Posted April 30, 2014 haha jauks niks!! gan jau ir kas tads, nu kvadraciklu ari mosk, kko braucamu man vajag vinam iedavinat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 uz 1 dienu. Es būtu ahujā. http://www.ss.lv/msg/lv/transport/transports-rent/cars/bhdkef.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted April 30, 2014 Author Report Share Posted April 30, 2014 bl;a nau sudigs paldies, bet es bi domajs kad trasit ka i kur iedo uzreiz drapak a ko laist! ja kads ko tad atrod iemet, es te visads jau itka i atrads, bet nu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now