joJO^ Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Hey! Jautājums noteikti dažiem,varbūt visiem liksies vienkāršs,bet man nezinātājam tā ir maza problēmiņa! Lieta tāda,ka es vēlos nomainīt wi-fi rūtera nosaukumu un paroli,bet nav ne jausmas kā,būtu labi ja kāds palīdzētu! Paldies jau iepriekš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 192,168.1.1 admin/admin skaties. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 192,168.1.1 admin/admin skaties. a tas ir prosta viņa rūterim vai es savam ar tā varu izdarīt ar tiem pašiem cipariem? man it kā nedeg kaut ko mainīt, bet var paprovēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Pa lielam visiem. Parole var variēt, var būt uzrakstīta kaut kur uz rūtera/instrukcijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted April 29, 2014 Author Report Share Posted April 29, 2014 Ir viss čotka,paldies Tankeri,samainīju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 a tas ir prosta viņa rūterim vai es savam ar tā varu izdarīt ar tiem pašiem cipariem? man it kā nedeg kaut ko mainīt, bet var paprovēt. Pēdējā skaitļu kopa mēdz pamainīties, bet gūglē var atrast pēc modeļa nosaukuma. Kā arī tur pat meklējot var atrast def login un paroli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted April 29, 2014 Author Report Share Posted April 29, 2014 Johaidi,tomer problems,nosaukumu samainiju,viss bija ok,bet tad kad samainiju paroli,caur datoru vairs nevaru atrast wifi,it ka mekle,bet rada ka nevar savienot,bet ar tel. viss iet uz urra,kad pa vainu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 (edited) Met rūteri uz rūpnieciskajiem iestatījumiem. Reset pogu paturi ~15 sekundes. Kad rūteris ieslēdzas un viss tur ar viņu notiek, uzliec savu SSID, paroli un tikai tad mēģini piekonektēties, būtu ieteicams pie Network managera izdzēst esošo rūtera, teiksim, konektu (settingus un paroli). Ja, tas nepalīdz, tad būs jāflešo firmwāre, vismaz manā gadījumā tā bija. Edited April 29, 2014 by _swallow.dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now