Jump to content
GIGN Forum

eLatvija izplešas !


ThaUberStun
 Share

Recommended Posts

E - Sim Ir bezmaksas pārlūka spēle, kas piedāvā tiešsaistes pasaules simulāciju .

Jums nav nepieciešams instalēt šo spēli, kā daudzas citas spēles . Viss, kas jums nepieciešams, ir tikai internets… un dators, protams :) Šī spēle ļauj lietotājiem no visas pasaules, sazināties vienam ar otru . Spēlē jūs atradīsiet 118 valstis un vairāk nekā 40 000 aktīvo spēlētāju . Katrai valstij ir sava politika , valdība, stratēģijas, un armija . Kurš to izveido ? Tu !

Latvija šajā spēlē pēc iedzīvotāju daudzuma ir ļoti viduvēja valsts, bet tas nenozīmē, ka esam arī ļoti tālu no šīs e-pasaules lielvalstīm. Tas mums pagaidām neļauj ļoti izpausties, kā iekarotājiem, taču savu zemi mēs sargājam ar visiem spēkiem! Militāros konfliktos Latvija pašlaik tieši nav iesaistīta, palīdzam atbalstīt mūsu kamiņvalsti Lietuvu un Zviedriju no pašlaik spēcīgākās valsts – Polijas.

Bet mēs domājam arī par nākotni un viens no mūsu plāniem ir iekarot jaunas teritorijas. Vai vari iedomāties kā tas izskatītos, kad virs kādas Latvijas kaimiņvalsts arī plīvotu mūsu karogs? Taču lai to panāktu, mums ir nepieciešama Jūsu palīdzība. Latvijai ir viss nepieciešams.. viens no pasaules vērtīgākajiem, ražīgākajiem reģioniem – Latgale. Aktīva valdība, kaujas gatavas militārās vienības. Mums ir arī sabiedroto atbalsts!

Vienīgais, kas mums trūkst ir papildus aktīvu spēlētāju, kas karotu zem Latvijas karoga, tādēļ mēs gaidām tavu pievienošanos!

Iepriekš esam paveikuši lielas lietas, iekarojuši sīvus pretiniekus un ceram to izdarīt arī tagad!

Pievienojies!

http://primera.e-sim.org/lan.303223/

Reģistrējoties caur spēlētāja referāli, tu saņemsi 2 goldu bonusu sasniedzot 7 līmeni, bet protams var arī vienkārši

Pirms neilga laika spēlē pievienots arī pavisam jauns aprīkojuma un spēka iegūšanas modelis, kas ļaus mūsu jaunajiem spēlētājiem daudz ātrākā laikā panākt jau ilgi spēlējošos spēlētājus un izdarīt karā vēl lielāku ieguldījumu!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...