AkaJIuK Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 (edited) Labvakar administrācija. Rakstu šeit, jo nevarēju dabūt ielūgumu. Bet lieta sekojoša: Es šonakt gribēju ielikt gign.lv/server savu serveri un web[wgc], bet lūk ko man uzrāda: Datubāzē jau ir serveris ar šādiem datiem: WWW.WGC.LV / PUBLIC (dd2.floy.lv:27015) Un tas nav vienīgais! uzrakstot ''serveru meklētājā'' [wgc] parādīsies arī dd2.scar.lv,ar manu web [wgc] bet IP tur ir pavisam cits[nevis dd2.scar.lv], cik noprotu arī floy īpašnieka! Es runāju ar scar īpašnieku un viņš arī nav apmierināts ar šādu izdarību! Tas ka [wgc] pieder man es jums varu apliecināt skypā: bigbat22Man ir lūgums izdzēst šos abus, lai es varu ievietot savus serv ar savu WEB!Ļoti iespējams, ka es nēesmu vienīgais ar kuru floy īpašnieks šitā izrīkojās!Ceru, ka ātri tiksiet ar šo problēmu.Šis tiešām nav izveidots, lai reklamētu manu projektu. Es tikai gribu ielikt savus serv ar savu WEB, ko dēļ viena pi**ra** es diemžēl nevaru izdarīt.Ielūdzat mani skypā vai vienkārši izdzēšat tos serverus.Paldies, ceru uz jūsu izpratni! Edited March 26, 2014 by AkaJIuK Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 reklama, ban perm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkaJIuK Posted March 26, 2014 Author Report Share Posted March 26, 2014 (edited) Nu nav man nolūku te kko reklamēt.... Edited March 26, 2014 by AkaJIuK Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 raksti pm wormam, velti te sarakstiji taadu palagu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 reklama, ban perm! Ебанутый, что ли? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkaJIuK Posted March 26, 2014 Author Report Share Posted March 26, 2014 (edited) Paldies. izlaboju visu Edited March 26, 2014 by AkaJIuK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now