Jump to content
GIGN Forum

Iesakiet apmainas terminali online


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Sveiki. Sobrid praktiski gatava viena darga lieta failu formata. Velejos uzzinat par iespejam ka labak veikt darijumu, lai pasam drosi un izstradatajam.

Vins protams grib lai maksaju caur paypal un tad failus sutis.

Bet gribetos zinat vel kadus drosus analogis variantus. Dzive tikties un veikt darijumu nav iespejams.

Link to comment
Share on other sites

a kur probleema ar paypal? ja tu esi maksaataajs tu jebkuraa briidi ivari atcelt dariijumu nakaoshos triis meeneshus. respektiivi ja tu esi pirceejs tad PayPal izmantot ir must have variants, jo taa ir vislielaaka iespeeja ieguut atpakalj naudu uzmeshanaa. Ja tu esi paardeveejs tad gan labaak nelietot, ju uz virtuaalajaam lietaam/ servisiem nav nekaads seller protection.

Link to comment
Share on other sites

Tad, kad es pasūtīju eBay'ā preci un atnāca viltojums (biju pasūtījis brenda preci), PayPal'ā pieteicu dispute. Toreiz man prasīja kādu daudz maz oficiālu papīreli (atzinumu), ka prece ir viltojums. Meklēju ražotāju kontaktus - par laimi vienīgā pārstāvniecība Baltijā atradās tepat Rīgā. Tur man ļoti laipni izpalīdzēja, uzrakstīja savu atzinumu angļu valodā, salika visus zīmogus un ieteica turpmāk tomēr nepist kapeikas un pirkt pie oficiālā dīlera (tajos laikos biju stulbs zābaks - tagad nekādas brenda preces eBay nepērku). Aizfaksēju PayPal'am atzinumu, pēc tam prasīja aizfaksēt vēl vienu viņu dokumentu, kurā ar parakstu apstiprinu, ka viltoto preci esmu iznīcinājis (ko es, protams, neizdarīju). Naudu beigās atpakaļ dabūju.

Pēc tam vēl sanāca parunāt ar to pārdevēju, kurš man preci pārdeva - principā ir tā, ka PayPal abām iesaistītajām pusēm prasīs kaut kādus pierādījumus, kamēr viņi varēs pieņemt lēmumu. Tā kā - ja tu vari pierādīt, ka preci/pakalpojumu neesi saņēmis (un tajā pat laikā viņš nevarēs pierādīt, ka tas tomēr tika izdarīts), tad šādi var darīt.

Kas attiecas uz virtual goods, tad tur pircējam izredzes naudu dabūt atpakaļ ir diez gan mazas. Es savulaik biju riktīgs pimpis un šādi tirgoju ārzemniekiem MMORPG kontus, kurus pēc tam caur e-pastiem un citām figņām savācu atpakaļ un tirgoju vēlreiz.

Link to comment
Share on other sites

ja tev naudu skaitiija kaa gift tad jaa ir gruuti dabuut atpakalj tad der vieniigi pamatojums ka kontu izmantojis kaads cits bez tavas darbiibas, ja ar kontu maksaa pirmo reizi pazinjo ka karte bija nozagta u.t.t.

Ja maksaa ne kaa gift tad ieprieksh mineetie varianti, kaa arii dispute.

Shaadi ar paypal esmu zaudeejis ljoti daudz kaaposta, jo seller protection ir tikai uz reaala stuff nevis virtuaala, taapeec ieteiktu nepuust piiles ja vien tu reaali neesi nodarbojies ar biznesu caur paypal!

Link to comment
Share on other sites

Tatad teoretiski, ja es naudu sutu caur paypal uz otru galu ne ka "GIFT". Varu justies drosi, jo preti jasanjem fiziski stradajosi projekta faili.

Atskiriba no acc sell, vienigie varianti del kuriem es varu dispute rakstit:

a) nesanjemu savu virtualo preci

B) sanjemu nekorekti stradajosu, nestradajosu.

Ar mazam summam chakara nekad nav bijis, jo vienmer ieliku % ja nu kas, nav liela beda. Bet vot ar lielakam summam, vairak info sagribejas sameklet.

Jo analogiski izmantojot sistemu "Skrill" tur gan nekadu naudu man vini neatgrieza pat pec dispute uzrakstita. Ka par samaksaju par preci, bet preci neatsutija.

Link to comment
Share on other sites

SR, jaa droshi, jo ja nesanjemsi uztaisiiisi chargeback.

p.s.

speciaali shim noluukam paskatiijos peedeejo 4 gadi history logu, ap 4k $ chargebacki, tikai 2vos no vinjiem esmu "uzvareetaajs"

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...