joks Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Situācija sekojoša-Stacionarais dators,stāv windows 7 virsu,bet neiet uz datora laikam tapēc,ka uzzinstalēts bija caur citu pc viņš. win xp disks (protams torrentu bodē iegādāts) tiek ielikts,bootots,jau viss šķietami griežās pasakaini,bet pēkšņi,brīdī kad ir jaspiež enter/repair un kas tur vel mums ir,viņš vienkārši bez atļaujas izrubās mau*a tāda. Un tā vislaik..parspraudu ramus (nezinu pat kapec),iznemu vienu arā (drosibas pec,ja nu baroklis nevelk),resetoju bios'a setingus defaulta.Bez izmaiņām! Paldies par palīdzību jau iepriekš Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Cits disks ar citu windows ir testēts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 (edited) No kurienes esi ?! ( tas ir domāts pilsētas) esi gatavs maksāt? ( latus par to ) Edited February 22, 2014 by Umad Link to comment Share on other sites More sharing options...
joks Posted February 22, 2014 Author Report Share Posted February 22, 2014 (edited) No kurienes esi ?! ( tas ir domāts pilsētas) esi gatavs maksāt? ( latus par to ) Bezdet ej,vai tad pēc "licenzētā" diska jau nevar pateikt,ka neesmu maksātspējīgs lunis? Cits disks ar citu windows ir testēts? Diskam nevajadzetu but vainigam..vienigais ko vel neesmu provejis uz fleshku xp uzmest..tagad tik iedomajos ;D A nee,samelojos,proveju gan-negribeja butot,raustija man vienu svitrinju vislaik un viss. Un kad gribeju win7 caur disku parinstalet,tad pie ladesanas vietas kur uz to apli tas svitras krasainas iet,apstajas un restartejas..es win7 nevaru parinstalet,man sakuma vajag uzmest xp,un tad uz win7.Vismaz es tikai tadu risinaju redzu..Bet pat xp nujau nevar uzlikt,ka redzam. Edited February 22, 2014 by joks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 vienkārši pēc pilsētas varu tev sarunāt dator meistaru , kas tev visu saliks un tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
joks Posted February 22, 2014 Author Report Share Posted February 22, 2014 vienkārši pēc pilsētas varu tev sarunāt dator meistaru , kas tev visu saliks un tā Nē,nē paldies,bet esmu ieinteresēts pats tikt galā (daudzmaz pats..) un ko jaunu iemacīties ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Cieto pie cita datora noformatē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Pamēģini ar kādu linux live cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 1. Beiz lietot diskus 2. wintoflash.com problēmai vajadzētu atkrist ar normālu WinXP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now