SuperRembo Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Sveikiņi! Gribētos zināt, jūsu viedokli un izvēli šinī interesantajā jautājumā. Cik zinu drīz būs brīvais elektrības tirgus. Un vajdzēs izvēlēties piegādātāju un tarifu. Jautājums, fiziskajām personām, savām vajadzībām jau izvērtējāt, ko un kādu pakalpojumu ņemsiet un kapēc tieši to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Tu nirgajies. Reali neav izvele. Ir izvele startp 7 vienadiem latvenergo tarifiem vai 1nu baltcom tarifu. Esti energy lapa skadiri rakstis, ka delj juridiskiem jautajumimem vini var piedavat savu elektribu tikai juridiskam personam. ar vienu vardu sakot - iluzija par izveli Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Vēl smieklīgāk ir tas, ka tad, kad parādās konkurence, cenas pieaug, nevis samazinās... Ar ko tas ir izskaidrojams? Manējie saimniecības tarifu pārslēdza uz to pašu latvenergo, kapeikas pist uz elektrību nav vērts, ir jādomā kā vairāk nopelnīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 man jautajums, kaa tie briivaa tirgus jaunie dalibnieki piegadas elektribu? litija baterijas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Tā kā pienāk tagad, pienāks arī pēc tam, nevilks jau jaunu līniju tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 jaa, bet es lasiju, ka linija pieder sadales tiikliem, kam savukart ir ligums ar latvenergo. Tantes pietura runa, ka jauninjos sutis pn un lai velk savas liinijas, kas protams maksaa bargu pikji, kura vinjiem nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Nu nezinu kas un kā tur maksās, bet jaunu līniju vilkšana no jauna pakalpojumu sniedzēja nevar atmaksāties nekādīgi un diez vai kāds to arī gribēs... Tos tūkstošus, ko tagad prasa par smiekla darbu līniju vilkšanā, nu nav iespējams, ka viņi var atmaksāties 10 mūžu garumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Es esmu dzirdējis, ka elektrības piegādāšana būs kā sadales tīklu pakalpojums, ko viņi nodrošinās par naudiņām, tas ir maksāsiet par piegādi kā par pakalpojumu + elektrība, ja pirkstie elektrību no jebkā cita kā latvenergo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 (edited) isak sakot, brivais tirgus ir skaljsh sauklis, latven ergo monopols paliks tur, kur vins ir sobriid. briivais tirgus ir/buus, bet tie gribetaji iesaistities biznesa izpaliks, jo parak dargi. Edited February 11, 2014 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 nunu paris gadi japagaida un bus tapat ka ar mobilajiem, kad LMT bija vienigais. uz sitiena diezvai kas mainisies bet paies savi 10gadi tad jau būs labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 LMT bija vienīgais, jo ar pieprasījumu pēc mobilo sakaru pakalpojumiem bija vairāk nekā sūdīgi. Man kaut kā neliekas, ka pieprasījums pēc elektrības varētu būt sūdīgā kategorijā. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 pieprasījums pec mobila bija mazs? man visa gimene sedeja uz lmt un maksaja savus 20ls taja laika (katrs).... (vel tele2 pat nebija) reali tev atmina pieklibo, pieprasijums bija liels bez izveles nebija, tapec nacas sedet uz LMT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Man tāds īpašs atgadījums čomakam - pirms daudziem gadiem paņēmis telefonu uz nomaksu, bet tad sanāca šaizes un nemaksāja par viņu, neviens neko nerakstīja un netramdīja, bet pēc 10 gadiem, proti, pagāšgad, viņam uzraksta, ka nav apmaksāts telefons un ir sods ~1600ls apmērā. Tā viņš tur visu saruķīja tā, lai mēnesī 5ls jāmaksā, jo tādu summu nevarēja uzreiz samaksāt. Diezgan interesanti.. ko tik neuzrok krīzes situācijās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Man tāds īpašs atgadījums čomakam - pirms daudziem gadiem paņēmis telefonu uz nomaksu, bet tad sanāca šaizes un nemaksāja par viņu, neviens neko nerakstīja un netramdīja, bet pēc 10 gadiem, proti, pagāšgad, viņam uzraksta, ka nav apmaksāts telefons un ir sods ~1600ls apmērā. Tā viņš tur visu saruķīja tā, lai mēnesī 5ls jāmaksā, jo tādu summu nevarēja uzreiz samaksāt. Diezgan interesanti.. ko tik neuzrok krīzes situācijās. No offence, bet vai pirms 10 gadiem bija iespējams caur provideri nopirkti telefonu uz nomaksu? Drīzāk bija kāds cits parāds uz kuru lika mīksto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Nomaksu vai ko, varbūt pa daļām. Īsti nezinu, bet čalis katru mēnesi šamajiem maksā par vecu kluci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 (edited) pieprasījums pec mobila bija mazs? man visa gimene sedeja uz lmt un maksaja savus 20ls taja laika (katrs).... (vel tele2 pat nebija) reali tev atmina pieklibo, pieprasijums bija liels bez izveles nebija, tapec nacas sedet uz LMT. Labi, sapratu, paldies, ka apgaismoji. Es jau no laukiem, te vēl tagad mobilos uz pirkstiem var saskaitīt. Nav daudz laika, jo šits dators vienīgais uz visu novadu, man jānodod stafete nākošajam. Edited February 15, 2014 by _swallow.dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now