Epix Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 (edited) piekapsanas ir tadiem bezmugurkaulniekiem kaa tev SR tapec jau sievas nav, noteikti vareja krukjit tevi kaa grib un apnika sievietem patik specigs virietis, ar raksturu nevis shitie chikstulji p.s. pastrideties ir ok, nav attiecibu bez taa, jaskatas vienigi par ko ir stridi =] Edited January 22, 2015 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Nu paga, paga, veči! Skaidrs, ka nav ko dzīvot zem tupeles un ēst zoli, bet kādreiz jau arī vajag piekāpties mīļotajai. Kārtīgi strīdi parasti beidzas ar sexu tur pat uz vietas, kas ir 50x labāks kā meinstrīms katra vakara pisiens. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Epix: seit tu kludies sieva man. Laikam citigi nelasijat, es runaju par vienlidzigu piekapsanos, lai viss butu balansa. Bet antway kur jus stridus atrodat ilgakas attiecibas ??? Ar to domaju vismaz gadi 2 kopdzives. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 SR, pastasti par ko Tu medz piekapties Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Lai nejauktu so terminu. Piekspsanas, kada izvele, lai nenonak pie strida. 1) es gribu uz ezeru vina uz laukiem, piekapjos uz laukiem braukt. 2) velos aiziet ar draugiem pastaiga, bet vina velas, lai palieku majas sodien, piekapjas manam variantam, jo es ieprieks piekapos. Utt tadas mazas ikdienas lietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Hz tajas daudzajas ilgajas attiecibas par ko tu runa SR ir pieradums , ok ne visas ,bet reali tu pierodi pie tam un sha , tadejadi veidojas galigs po sava zinja , tik dzivo un viss. Manejai reali patik dominet ,bet nu es galigi neesmu ar pliku roku njemams un tas stridu sex ir dieva dota davana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
efer Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 Tad , kad tu piekāpies un aizbrauc uz laukiem, noteikti esi baigi laimīgas. 100% visu laiku trin zobus, ka tev atkal nav te ko darīt vai jāsatiek briesmīgā sievasmāte. Otrs, tad , kad aizej ar draugiem, tad nākamās divas-trīs dienas pirms gulētiešanas sieva saka, ka viņai galva sāp, vai vakaros vari pats taisīt ēst, jo viņa būs "aizmirsusi" Protams, viss atkarīgs no cilvēkiem. Cik cilvēku , tik viedokļu un situāciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
.qoodbeep. Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Do to ko viņa vēlas, gan pati būs apmierināta. Ir brīži kad viņa uzstāda noteikumus, padomā viņus vai nelec drusk par strīpu, ja tā tad tur vairāk neko neizdarīt. Pārāk daudz jokot ar nevar, jo tas ātri paliks apnicīgi, un meitenes ir viegli salaužamas, tāpec man labāk patīk tās kuras ir BRUTALAS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 24, 2015 Author Report Share Posted January 24, 2015 A man patīk tās čillotājas... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Man patik nopietnās/nerātnās. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasis1000 Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 Man patīk friškas Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashabicepsisble Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 es re'ali domaju sakrat kadus 600+ eur, un aizbraukt pie kkadam vecenem un uztaisit nerealu threesome bez prezhiem ar cum inside blje un tadas riktigi pupainas un garakas par mani abas lai buutu. reali vajag kadreiz dzive shitaa izdarit ev a negribi moš divatā samesties? skan labi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted April 19, 2015 Report Share Posted April 19, 2015 mani neviens negrib... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 zhiidi nevienam nepatil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 zhiidi nevienam nepatil un kapēc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 20, 2015 Author Report Share Posted April 20, 2015 Aizdosi 20 Euro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 Aizdosi 20 Euro? uzprasi tā jebkuram nedos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts