Nightmares^^ Posted September 2, 2014 Author Report Share Posted September 2, 2014 Jo, ja tavu meiteni drāz tikai tu pats ir pārāk mainstream Man gan patīk mainstream Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Nevaru saprast, nu kas taa var darit ja ir attiecibas un laist 3 ieksa. Kapec ja gribulis pargajis or citi sudi vienkarsi paskirties un miers majas. Protams ir dzive situacijas, kad pazina/draugs censas piedzirdit tavejo damu, lai tik ievilkt bezpecibas stavokli, tur jau filozofet var, vai ta ir vai nav krapshsna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JURISTS Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Psc!!! Kādu reizi tusiņā, kad visi pierijuši mūļus, spēlē "pieaugušo spēles" un tad aiziet kaut kas cits... Neteiktu, ka tā būtu Mana vaina! Ja pašai galva nav uz pleciem un nesaprot, ka "nedari citam ko pats pretī negribi saņemt"... Tad tur nav pat ko runāt! Neilgi pēc TĀ tusiņa pateicu, ka redzēju visu un pasūtīju šo! Izrādās, ka tajā tusiņā "tas pārītis" neizmantoja gumiju un šī palika stāvoklī! Tas paziņa , ar kuru šī tur nolaida arī viņu pasūtīja... Galu galā palika viena, un vēl stāvoklī!!! Karma is a b!tch! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted September 2, 2014 Author Report Share Posted September 2, 2014 Tas jau izklausās pēc nepilngadīgo debīlisma, nevis krāpšanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
JURISTS Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Nepilngadīga viņa nebija (18 gadi), bet nu... Kurš to sauktu par debīlismu un kurš par krāpšanu... Iespējams, ka abi reizē piedalījās - gan De..., gan Krā... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Varbut topiku taisit kur sos stastus likt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Un ko darīt, ja meiteni iepazīst OnLine Dating saitā? 50/50 : 1) iespēja, ka tas ir kaut kāds spalvains, resns rižiks 2) tiešām meitene un vēl viens 50/50 : 1) bildes profilā īstas 2) bildes no draudzenes albūma Onlain deiting iepazishanas ir prieks luzeriem ar augstu aizturi. FAIL Onlainaa neiepazistas seksigas zakes, bet resnules, kuras izmisigi cenas noslept savu dubultzodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Onlainaa neiepazistas seksigas zakes, bet resnules, kuras izmisigi cenas noslept savu dubultzodu. Izskatās, ka tev nācies uz viena zoda uzķerties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Onlainaa neiepazistas seksigas zakes, bet resnules, kuras izmisigi cenas noslept savu dubultzodu. Nu tās gan ir muļķības! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 neviena jūs negrib, jo jūs esiet debīli easy 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 neviena jūs negrib, jo jūs esiet debīli easy Tad tur tā problēma. Fak, nebiju domājis, ka tik nopietna. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emzijs Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 neviena jūs negrib, jo jūs esiet debīli easy Ohshit,dropping the truth,man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 Izskatās, ka tev nācies uz viena zoda uzķerties.. Jap, tapec jau rakstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 Interneta var atrast visas iespejamas sievietes, bet atceraties, ka aplauziens var but no abiem galiem, labaak pakert balliti pilseta un miers dzintene. Vismaz kadreiz stradaja par saviem 80% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Interneta var atrast visas iespejamas sievietes, bet atceraties, ka aplauziens var but no abiem galiem, labaak pakert balliti pilseta un miers dzintene. Vismaz kadreiz stradaja par saviem 80% Piekrītu. Man draugs ir atstrādājis "interneta iepazīšanās sistēmu" un visu laiku cērt eglītes, BET man personīgi šķiet, ka maksimums tur var dabūt meiteni "virs vidējā", bet ne patiesi TOP. Jo viņai dzīvē uzmanības pietiek, ko viņai darīt internetā, varbūt vienīgi savu ego pastiprināt, redzot kā visi kā izsalkuši suņi metās virsū profila, sūta sirsniņas un visu pārējo virtuālo bullshitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 11, 2014 Report Share Posted November 11, 2014 NU man ari ir draugs kas to vien dara ka interneta sievietes sev atrod. Un tas ir fakin shokejosi kadas barbijas vins dabun. Bet zinot visu to stastu lidz mazakajiem sikumiem, nerodas velme to pasu darit. Masveida suta vestules, un reali atbild 5-10%, un reali ar 1% satiekas. Bet nu vinam vestulu raksitsana ir atstradata, tur netiek drukats random suuds, jau entajos gados visu iemacijies. Un kad nonak viss lidz satiksanas bridim, vins jau ta saskalojis pratu ka vinam pat neko vairs nevajag, tik atrak gulta. Lai ari barbijas visas un sakoptas no a-z, toties pilnigi visam pilnigi salmi galva, no visiem vina brinumstastiem to vien dzirdu. Ta ka jaa, sieviete ar peleko vielu galva diezvai interneta atradisi... Bet nekad nesai nekad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 13, 2014 Report Share Posted November 13, 2014 Jauniba no 14-18 pats interneta kerstiju, jo vareja jau atlasit uzreiz tikamos variantus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 kāds ir ņēmis eskortmeitenes internetā? kādi iespaidi,atziņas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Forums, kurš veltīts tikai atsauksmēm xtra.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 (edited) Viss atrasts. Edited November 18, 2014 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 18, 2014 Report Share Posted November 18, 2014 Trushus iepriecinat? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Man pat trūkst vārdi, lai aprakstītu to, kas bija iepriekšējās lapas apakšā. Iespējams neesmu sasniedzis to vecumu grupu, kurai šitādi pasākumi ir mērķauditorija, bet nu liekas nereali pretīgi un nožēlojumi, protams, ziņkāre mani uzvarēja un iegāju xtra, lai apskatītu miesta piedāvājumus. Tiešām, ja kāds brauc lai paciemotos pie tām skaistulēm, tur tak pēctam jāmazgājās hlorūdeņražskābē. čista "forver unclean" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Iespējams neesmu sasniedzis to vecumu grupu, kurai šitādi pasākumi ir mērķauditorija, b Es teiktu, ka maciņa biezums pārsvarā neļauj izvēlēties no šī gala pieņemamo variantu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 es re'ali domaju sakrat kadus 600+ eur, un aizbraukt pie kkadam vecenem un uztaisit nerealu threesome bez prezhiem ar cum inside blje un tadas riktigi pupainas un garakas par mani abas lai buutu. reali vajag kadreiz dzive shitaa izdarit 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 28, 2014 Author Report Share Posted November 28, 2014 Priekš kam 600 euro lai 2 maukas izdrāztu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts