maddest Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 (edited) Labrīt, fīča tāda, ka ieejot cs:go viss strādā kā tam vajadzētu, bet kad ej serverī aizlādē līdz galam kas parādās tās 0:05 sec, un tad hopsā un mani izmet no cs:go un saka, ka cs:go stopped working. Hmmm. VArbūt kāds zin un man palīdzēs Paldies. Edit. Tā problēma itkā solved, bet ir parādijusies cita, spēlējot dajebkurā mape dajebkurā serverī man fps nekāpj augstāk par 20fps, vakar spēlējot bija max 80, bet tā respektīvi, turās visu laiku uz 50-60fps, bet šorīt vienkārši āmen - 10-20fps, konfigi visi stāv uz low, viss bija čill. Palīdzat Edited January 12, 2014 by maddest Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndeM Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 verify game cache? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvaido Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Man ar vienu čali pilnīgi tāda pati problēma, ka uzkaras pie 0:05 sekundes, un citreiz pat spēles laikā izmet to csgo.exe erroru. verify game cache? tas iekš steam darās? Verify integrity of game cache? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddest Posted January 12, 2014 Author Report Share Posted January 12, 2014 (edited) Problēma ar fps solved. Problēma bija tajā, ka vajadzēja izpūst PC no putekļiem Bet anyways man pa defu ir tā, ka fps neceļas augstāk par 60, tas pats bija arī defaultajā Cēesā. Edited January 12, 2014 by maddest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Vsync? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 es gan csgo diezgan maz esmu spēlējis, bet varbūt vienkārši fps_max stāv uz 60? Vismaz 1.6 bija konsolē jāieraksta fps_max 101 vai max_fps 101 neatceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
regan Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 (edited) kādi launch options Tev ir uzlikti? un vai Tavā configā ir komanda "cl_disablehtmlmotd 1" ? Edited January 12, 2014 by regan Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddest Posted January 13, 2014 Author Report Share Posted January 13, 2014 Mans launč - -fps_max 128 -tickrate 128 +mat_vignette_enable 0 + paldies par to komandu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Negribēju taisīt jaunu topiku augšā, jo pēdējie topiki tā vien jau sastāv no problēmām. Tātad man arī ir problēma, iekš cs.go nevaru neko nopirkt uz ātro, piem kādu esports key vai winter keyu. Vienkārši rādās ka lādē tālāk neiet.. Uz otra acc tas pats, iespējams man pašā steamā ir kkāds gļuks, ieteikumi>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theKenijs Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Vienīgais ieteikums- steam supports, jo viss store etc. iet caur stīmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Pagaidām šitais man ir palīdzējis visās cs:go problēmās!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeeN Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Negribēju taisīt jaunu topiku augšā, jo pēdējie topiki tā vien jau sastāv no problēmām. Tātad man arī ir problēma, iekš cs.go nevaru neko nopirkt uz ātro, piem kādu esports key vai winter keyu. Vienkārši rādās ka lādē tālāk neiet.. Uz otra acc tas pats, iespējams man pašā steamā ir kkāds gļuks, ieteikumi>? Man tieši tas pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Un Un Printeri. Nospiedu to pogu viņš tur labu laiku lādējās, atrada divas kļūdas. Bet neko tālāk neprasīja vai labot etc shit.. Viņš automātiski izlaboja, vai tikai padeva man ziņu ka jā ir divas kļūdas cs.go un tiec pats ar viņām galā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 (edited) Pagaidām šitais man ir palīdzējis visās cs:go problēmās!! Lidz sim man ar visas problemas atrisinaja sis process. Lai nečakarētos es katru reizi pirms saku laist GO šo procesu veicu. Jo katru dienu steam kadu bug salabo, lidz ar to sis ir labs veids ka keep up to date. Edited January 14, 2014 by _PUNK_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameplayerLV Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 (edited) * iztīri pc ( putekļus ) * Power settingos ( c panelī ) best preformence * ielādē razer game booster * kad palaid spēli : ctrl + alt + delete - process-cs go-labais peles klikšķis-go to detals-hl.exe-labais klikšķis-set priority:high. * iztīri cookies failus. * izslēdz programmas kad spēlē (nevajadzīgās) Edit * windows settingos vari sev anemācijas pc dažas atslēgt * lai pc ātrāk slēdzās msconfig , tur var atslēgt nevajadzīgās kakas Edited January 29, 2014 by GameplayerLV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Ja uz sitienu uzprasa ko dod razer boosters? es viņu palaižu visu laiku bet nezinu kāda ir atšķirība ar vai bez viņu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameplayerLV Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 (edited) Ja uz sitienu uzprasa ko dod razer boosters? es viņu palaižu visu laiku bet nezinu kāda ir atšķirība ar vai bez viņu? Tas ir low processoriem , attīra ram , cpu. Tas nav domāts labiem pc. Edited January 29, 2014 by GameplayerLV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now