^Ali^ Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Ā jā, sorry, tad es ar atkrītu, jābrauc uz laukiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 !!! Sakarā ar māmiņas dienas svinībām, tiekamies serverī 15.maijā !!! Piedāvāju sākt 1h agrāk 18:00 15.05. Ieskandināsim vasaras sākumu ! Kāds no atbildīgajiem, ielieciet lūdzu pirmajā lapā info par šo svētdienu ar kaut kādu seksīgu manu bildi, varbūt tauta paķersies EDIT: Bencik, ja būtu kaut 1 reize, kad Tu visus nebūtu piedirsis, varbūt arī ierastos :D © Registretais EDIT: Es tiesam slikti jutos, kad nevaru ierasties, ari saja svetdiena man lidz 17:00 jabut Maratons, planoju uz 18:00 buut majas un pieejams speelei © Bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Bija ar registreto uzkapajam DIVATA Kad es esmu un speleju neviena nav, kad neesmu es ir visi, paradoks Tiekamies 12.jūnijā plkst. 18:00 Odinj vajadzees jaunu reklamu, izskatas, ka tas nostrada Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 jebatj jebatj jus visi esat servaka, bet man majas nav peles un cs nav uzinstalets... omfg beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 (edited) Tiesam vajag ielikt info galvenaja lapa katru reizi, savadak ari es izlasiju tikai tad kad jau viss beidzies (soreiz - iisti veel nesaacies ) Edited May 15, 2016 by attach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 vakar kaut kādi 6x6 pool day kapajam uz 17:00 bet tad visi pazuda un aizgaju prom, jo nezinaju par sitadu pasaacienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 Nebūs vairs šaušanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 servaks tuksh.. wtf?! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 Vaitad tā nav vienmēr? Vienīgais kas to varētu labot, laikam ir ja kāds pasūtītu boostu, un tad no ārzemnieku pieplūduma ganjau ieklīstu arī vecie gign šāvēji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Kas ir boosts? Varētu vienkārši salikt botus (kaut kādus gudros, kuri šķiet human like)... Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Ieraksti googlee cs-boost un izvēlies sev škietami labāko, aizsūti sms/vai caur paypal naudiņu, un serveris būs tāds kā uzboostots uz augšu kkādā topā un nāks visādi playeri, šķietami labākais boosts ir laikam gametrackera, bet tur cik zinu nevar sūtīt no Latvijas, bet nu hvz.. un btw, līdz ar pieplūdumu būtu arī dahrena čīteru, tāpēc vecajiem adminiem vajadzētu sarosīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 gribēju pasūtīt, bet tad 24/7 jaspele cs , nahren to vjg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Jūlijā un augusta šim pasākumam jādod miers, kā saka mazais brīvlaiks, bet ar 1.septembri būs jāatsāk 1x mēnesī cs uzspēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 Varbūt varam sadomāt kādu dienu šomēnes uzspēlēt? + postu sakumlapā lai visi redz un varbūt kkādu atgādinājumu gign steam grupā? savādāk man bieži sanācis iepriekšējos aizmirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted September 7, 2016 Author Report Share Posted September 7, 2016 Pačukstēšu nedaudz priekšā... 14. un 15. oktobra vakari/naktis būs... Un būs mega pasākums ar tiešām pilnu serveri, bet par to nedaudz velāk tiks cepts topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 neticu !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted September 9, 2016 Report Share Posted September 9, 2016 Tikko uzraku ALLSTAR topiku, pēdējo reizi bija 2012ajā mēģināts, bet pasākums izgāzās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted September 9, 2016 Report Share Posted September 9, 2016 tantes pietura meeljo, ka toch buushot pasaakums serverii Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted October 15, 2016 Report Share Posted October 15, 2016 Tiekamies sodien serveri 22:00 !!! Mes dodamies baudit pirts priekus Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Bencik ...Taa kaa pagajuši vairāk nekā 3mēneši, mošk laiks atkal ko saorganizēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 jap, kautko vajadzētu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted February 12, 2017 Report Share Posted February 12, 2017 jū, vajag :] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 Nu tad tik jāmeklē datums, pēdējā reizē kaut kas izdevās, bet ne pārāk daudz Šo vajag apvienot ar braucienu uz Alūksni...Es teiktu, ka martā, izdomāsim par datumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 Vakar ap 23:00 pat normāls bariņš spēlētāju bij savācies, naiss. Derētu vēl pāris džekiem iedod accessu, un moš nestāvētu serveris tukšs dienām.. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdboi Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 Svētdienas vakars būtu perfekti. vai pat darbadienas vakarā savākties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now