emys Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Labs vakars! Ir diezgan stulba problēma. Nospēlēju vienu maču/mapi un vienalga kur, competetive vai pubā. Katru reizi nākamā mape man lago. Lai nelagotu, es vnm izeju ārā no cs:go un ieeju pa jaunu. Ieejot iekšā vairs nelago. Kas tas par misēkli? ja nesapratāt tad- es nogriežu vienu cw, lai spēlēto nākamo bez lagiem man ir jātaisa cs go retry un tad varu griezt tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzombie Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Bieži alt-tabo spēlējot? Ja tā ,tad atver task manager kamēr esi ārpus spēles un apskaties vai csgo.exe nelīko memory(pagaidi kadu minūti). Pagaidām vienīgais zināmais iemesls ir background.swf fails (Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\resource\flash\background.swf) izdzēs un paskaties vai tā problēma turpinās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 alt+tab tas ir kas? steam home? parasto tab spaidu bieži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regan Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 alt+tab ir uz deskop. man arī dažas reizes ir bijis tā, kad izspēlē 2-3 mačus, tad ceturtajā pēkšņi ik pa laikam sākās kaut kādi fps drops (lag spikes), gan kaut kur ejot, gan ieraugot enemy - kaut kā nenoteikti, bez kaut kāda intervāla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 vienalga lago ar visu izdzēšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Es arī idzēsu man visu laiku bija fps dropi, tagad nez itkā labāk palika, bet tāpat ik pa brīdim ielago tieši kad ieraugu pretinieku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 man pat liekas, ka pēc izdzēšanas sāka vairāk lagot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 man go rij daudz ramu, mybe tev tas pats stāsts un rams uz pc nav pietiekoši daudz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 rams ir 3gb. nē nu labi, ka spēlējot nelago, tik reizēm, kad pings paliek liels no hz kā. tizli tas, ka pēc katra mača/mapes jāuztaisa retry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Interesanti, a Bot'a kā Tu domā kas varētu būt pie vainas fps dropiem? Viedokarte dod labu izšķirtspēju vai ne tā? Ja protams ir labs lcd monitors ja? Ko vispār dara Ram? Kāds ir viņa uzdevums dzelzī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 viss ko spēle apstrādā un veic darbības no sākuma nonāk ramā (katrs mainīgais, bibliotēkas u.t.t.) un pēctam swapo ārā lieko kas jau ir novecojis. Ja aptrūkstas vieta ramā izmanto virtuālo atmiņu uz cietā diska. man RAM ir 8 GB bet pēc pavadītām ~2-3H iekš GO, task menedžerī var redzēt ka csgo.exe process norijis 2.5-3 GB. Bet tas viss notiek pēdējā laikā. Tagad ja kapājot nākas vērt ciet atvērtās programmas (netbeans, photoshop, firefox, thunderbird), kautgan iepriekš nenācās to darīt. Tas kārtējo reizi liek domāt par to ka VALVE ar katru updeitu fucked up spēli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biL Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 -processheap ir lounch optionos? Ja ir izņam, ja nav ieliec. Patestē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameplayerLV Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 (edited) FpS drop...... Clear pc Nopērc vairāk ram Nopērc jaunu cpu Nopērc jaunu tosteri. Edited January 29, 2014 by GameplayerLV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 FpS drop...... MozG dr0p...... Sveicam ar atgriešanos, Slepkava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Man ir tāda dīvaina problēma : csgo crasho tikai vienā vietā, proti - de_dust2 mapē, b spotā, skatoties no bumbas spota vietas uz tuneļa pusi, tā lielā kaste pa labi, vēl pa labi kastei ir siena, tur, pa vidu man visu laiku csgo nocrasho uz 5 sec un aiziet pēc tam. Reāli sāk ātkārtoti raustīties viena skaņa, melna bilde un pēc tam aiziet. Visu laiku. Nomirstu, uzeju ar kameru tur un tāpat pat tā nocrasho. Murgs ar to csgo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameplayerLV Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Man ir tāda dīvaina problēma : csgo crasho tikai vienā vietā, proti - de_dust2 mapē, b spotā, skatoties no bumbas spota vietas uz tuneļa pusi, tā lielā kaste pa labi, vēl pa labi kastei ir siena, tur, pa vidu man visu laiku csgo nocrasho uz 5 sec un aiziet pēc tam. Reāli sāk ātkārtoti raustīties viena skaņa, melna bilde un pēc tam aiziet. Visu laiku. Nomirstu, uzeju ar kameru tur un tāpat pat tā nocrasho. Murgs ar to csgo. Tev vnk pc ir mistisks Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 esat iedomajushies nomainit setingus uz zemakiem ? Same shit ari man bija, pamainiju uz zemakiem un ir aidaa... patiesiba neredzu isti atskjiribu starp HIGH un MED. Esmu testejis ari uz low, nav nekadas raznjicas. Neiespringstu uz lidojosham ziedlapinjam vai dumiem no stobra ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 gadījumā nebija tā ka valve ierakstīja visu laiku tavu spēles informāciju kaut kadā failā un vaidzēja noņemt antivīrusam iespēju visu laiku pārbaudīt to failu, tikai metu idejas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 (edited) Nav jau datoru veiktspējas vaina, bet gan pašas valves. Vēlos izbaudīt grafisko skaistumu, kā jau esmu maksājis par to. Labi, ne par to.. pamēģināšu uzmest low settingus un pamīcīties par to bagoto vietu. Edit: man tajā vietā videokartes draiveri nocrasho, jāpamēģina citus draiverus uzlikt ļoti bieži crasho tad, kad nomet spēli lejā - I mean alt+tab / windows poga uzliku windowed fullscreen un vairāk tādu problēmu nav Edited January 31, 2014 by Pipito Pjotrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now