NeoX Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Cau visiem, kadam nav zinams atrs un iedarbigs veids, ka atrarot ar password lokotus rar failus? Meiginaju ar passware, bet tas aiznema vairak, ka divas dienas, tad nelaimigi sliktu laikapstaklu del pazuda elektriba un VOALLLA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexySaxMan Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Ļoti šaubos, ka kaut kas tamlīdzīgs izdosies. Vismaz man nekad nav sanācis. Ja tā reāli iedomājamies - tas var aizņemt vairākus gadus. Biju mēģinājis vienu softu (godīgi sakot pat nesen) - tur bija jānorāda iespējamais paroles garums, simboli kuri varētu būt parolē (burti, cipari, zīmes) - kad visu savadīju programma sāka kalkulēt paroles. Bet nu - pēc pirmajām 30 minūtēm izslēdzu viņu ārā, jo, manuprāt nav tas iespējams. Ja es kļūdos un tomēr ir tāds softs, kas to var izdarīt - lūdzu palabojiet mani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Parasts bruteforce ar visām vārdnīcām uz kādiem 30 gigiem tev to lietu atvērs labākājā gadījumā pēc pāris gadiem uz hiper-jaudīga datora. Kas par arhīvu? No kautkādas specifiskas vietas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 bor1ng winrar arhivs, ja tu to doma. Kada zina specifiskas vietas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Tu novilki arhīvu no jāda saita vai pats saparolēji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 Tu novilki arhīvu no jāda saita vai pats saparolēji? Novilku. Uz doto bridi izskatas sadi, bet tas reali izskatas, ka aiznems gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Kāds saits, kāds arhīvs? atrast paroli ir vieglāk nekā brutforsot Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameplayerLV Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Man ir bruts for minecraft , forum , cs:go u.t.t Ar 45 gb datu bāzes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now