Jump to content
GIGN Forum

Need HELP...

GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Vopšem man datoram ir tikai VGA -> TV man ir HDMI,un 3 banāni.. Okej it kā atradu netā pārejo no VGA -> HDMI 25ls bišku pa sālīti... Bet man ir tagad pāreja 1naa galaa HDMI in -> DVI out , ja piekabināšu DVI out pāreju no DVI uz VGA, un otrā galā HDMI vai man ies? Jo DVI un HDMI iet digitāls signāls , bet VGA analogs... Zinu ka esmu slēdzi monitoru ar PC 1naa galaa VGA otraa DVI , bet ja pa vidu vēl ir pāreja no DVI uz HDMI ? Please help... Jeb iemetiet vajadzīgo vadu..

P.s. Man ir tieši šāda pāreja kā bildē... Kādi varianti?

P.p.s. Ah jā videokarte šeit būs integrētā Intel HD Grafics tjipa...

post-7735-0-40339400-1385815835_thumb.jpg

Edited by GooD`MeN

Nu kaa man ir ariii VGA in -> DVI out , man reali vajag DVI IN.... Tik tiešām nav? Un ja es atradīšu vai viss tiešām ies?

Sanak man shadu vadu laikam vajag? Tad viss ies? JO reali 3 konektori sanaak....

post-7735-0-20334200-1385825005_thumb.jpg

Edited by GooD`MeN

Ble cik tu esi izpisis, goodmen?

Kompi ar DVI var pieslegt pie DVI, HDMI, VGA monitora ar vienkarshu kabeli

Kompi ar VGA var piesleft pie VGA monitora. Pareja no DVI uz VGA nozime konvertoru kursh konverte digital signal uz analogo.

Beefs

Ja - tiesi tadu vadu tev vajag un tiesi tads vads nemaksa 5Ls, bet 25Ls.

Beefs

Pie SCART izejas var pieslēgt VGA monitoru. Otrā virzienā nestrādās.

P.S. Par HDMI - VGA pārejām vari uzreiz aizmirst. 25 Ls nav sālīti, par 25 LS tu nopirksi pāreju, kura normāļi nestrādās. Normāla skvalitātes konvertori sākas no ~ 50 Ls... Ja kompis ir stacionārais - lētākais variants būs nopirkt jaunu videokarti ar HDMI...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...