b0r1ng Posted November 21, 2013 Author Report Share Posted November 21, 2013 Piedod bet es ticu. Nekad neesmu atbalstijis austinjas ar mic. NEKAD. Ir bijis pazina kas paris gados nomainija 2 austinjas, jo pavisam vienkarsi vinam kaut kas nobruka un mic nestradaja un skana raustijas (paldies dievam musdienas vel ir garantija). Vienmer esmu atbalstijis atsevisko padarisanu, un musdienas tak ir normali mic, kurus mute nav jabaz bet var smuki sturiti nolikt un tevi tapat dzirdes. Pērku normālas ausis, nekas nav brucis izņemot NeckBand kurš nokalpoja daudzus gadus un vads iznēsājās jau, Viss strādā, viss ok. Iepriekšējās 5Hv2 nomira varonīgā nāvē sastopoties ar dibenu. tagad Siberia V2 - 2 dienas - lidojums normāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Man arī ausis ar mikrofonu kaut kā nebrūk. Jau vairāk nekā piecus gadus ir SteelSeries 4H un viss čotka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 21, 2013 Author Report Share Posted November 21, 2013 Man arī ausis ar mikrofonu kaut kā nebrūk. Jau vairāk nekā piecus gadus ir SteelSeries 4H un viss čotka. Šīm laikam viens mīnuss - 2 vadi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Aha, viņi arī ir plāni as fuck, bet turās Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 21, 2013 Author Report Share Posted November 21, 2013 (edited) Bet labāk tomēr taisīt McGyver variantu... Drošāk būs. Un skanēs labāk, jo es taču pelnu iztiku ar mūzikas klausīšanos. YO! Edited November 21, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now