0xDEAD BEEF Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 http://www.piedzivojumagars.lv/apmacibas.html Skiet reali kruts pasakums. No treneriem - Atis ir reali kruts challis. Ja esi no 16-25, iesaku paintereseties - noteikti bus jautri pavadits laiks. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 nu nezinu gan... ir bijis gadījums kad radinieks šito iziet un pamet labi atmaksātu darbu lai varētu kļūt pats par savu priekšnieku utt liekās diezgan sektveidīga iestāde, laigan mans atgadījums ir jau sens un putekļu kārtiņu apklāts.. tomēr tāda nu ir mana pieredze Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 24, 2013 Author Report Share Posted October 24, 2013 Ne ne! Tas nav "Liderisma akademija", bet "Lideru akademija". Sitos nevajag jaukt - sitie ir uz fun orienteti un nevis skalo smadzenes, bet forsi tusejas kopa un maca sevi pasniegt. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 1reiz jau biiiifijs ko taadu piedaavaja, tur vinja radinieks bija tas organizetaajs? i`m right? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Beefijs jau n to reizi reklamē sava bračkas pasākumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 25, 2013 Author Report Share Posted October 25, 2013 Mans bralis - skautu uber kings. Regulari organize dazadus pasakumus. Dazhi ir par velti (parasti RD sponsoreti), citi par maksu. Sis ir maksas pasakums. Skauti reali rulee. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Mans bralis - skautu uber kings. Regulari organize dazadus pasakumus. Dazhi ir par velti (parasti RD sponsoreti), citi par maksu. Sis ir maksas pasakums. Skauti reali rulee. Beefs noteikti maziņās skauto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted October 26, 2013 Report Share Posted October 26, 2013 (edited) Līderu akadēmija? Tas nav tas, kur visi lūzeri/betas iet, lai viņus uztaisītu par alfām, bet beigās izrādās, ka viņiem izskaloja smadzenes ar NLP metodēm un citu primitīvu huiņu, jo viņi ir stulbas aitiņas? EDIT: Atvainojos, tas ko domāju bija Līderisma Akadēmija. Viņiem jānomaina nosaukums, negatīvas asociācijas. Edited October 26, 2013 by Kontortionists Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now