emys Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Zinu, ka te apgrozās daudz gudru galvu. Izpalīdziet man lūdzu. Viena pareiza atbilde. TESTS Atbildiet uz jautājumiem, katram jautājumam ir tikai viena atbilde. Faktorus, kas rakturīgi sabiedrībai kopumā, sauc par: Mikrovidi Ārējo vidi Makrovidi Kurš nav mikrovides faktors: Valdības tausaimaniecības politika Konkuentun darbības Klientu priek;srocības Uzņēmumi, kas izplata preces: Klienti Piedāgātāji Starpnieki Zinātni,kas pēta ar iedzīvotājiem aistītos jautājumus, sauc par: Ekonomiku Demogrāfiju Socioloģiju Uzņēmuma darbinieku uzskata par: Makrovides sastāvdaļu Iekšējo sabiedrības daļu Daļu no sociāli ekonomiskās vides Cilvekus, kuri piedalās tirgus pētījumā, sauc par: Respondentiem Intervētājiem Aptaujātājiem Mārketinga informācijas sistema ir: Sekundārā informācija Primārā informācija Uzņēmuma statistika Produktu pētījumi tiek veikti, lai: Atklātu jaunus produktu izplatīšanas veidus Atrastu jaunus klientus Atklātu patērētāju viedokli par produktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 1. c 2. a 3. b 4. b 5. b 6. a 7. a 8. c Ekonomiku nemācos, bet šīs ir manas atbildes, gribu salīdzināt ar kādu vēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Atbildētu tāpat kā Zorgs. Btw, tu neej uz skolu vai vienkārši neko nerubī no ekomas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted October 19, 2013 Author Report Share Posted October 19, 2013 Atbildētu tāpat kā Zorgs. Btw, tu neej uz skolu vai vienkārši neko nerubī no ekomas? mācos tālmācībā, viena iemesla dēļ es nespēju apvienot augstskolu kopā ar to ko daru. un teorija nekad nav patikusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 Nu es tev ieteiktu izlasīt/pārlasīt - http://baltictraveln...6/mid_65922.jpg Pirkt sanāktu diezgan sālīti, ja pareizi atceros, tad maksāja kādus padsmit latus, bet gan jau bibliotēkā ar kkur var dabūt, pabieza grāmata, kur ir no visa kā pa bišķītim. Atkarīgs jau arī no tā, ko tu tieši studē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted October 19, 2013 Author Report Share Posted October 19, 2013 Nu es tev ieteiktu izlasīt/pārlasīt - http://baltictraveln...6/mid_65922.jpg Pirkt sanāktu diezgan sālīti, ja pareizi atceros, tad maksāja kādus padsmit latus, bet gan jau bibliotēkā ar kkur var dabūt, pabieza grāmata, kur ir no visa kā pa bišķītim. Atkarīgs jau arī no tā, ko tu tieši studē... Paldies par materiālu, bet man šis tas jau ir, lai es varētu pilnvērtīgi mācīties. Mācos biznesu un uzņēmējdarbību RISEBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Tu mācies RISEBA un prasi atbildes uz testa jautājumiem gign.lv spama forumā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Nevajag GIGN forumu un tā lietotājus novērtēt tik zemu. Šeit tiešām ir daudzi eksperti - alkoholiķi, ausī šāvēji, izvarotāji... Vispār pēc padomiem ļoti daudzi vēršas. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted October 24, 2013 Author Report Share Posted October 24, 2013 Tu mācies RISEBA un prasi atbildes uz testa jautājumiem gign.lv spama forumā? kurā sadaļā tad man vajadzēja iet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now