Spoksx Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Man ir American megatrends bios, bet ieejot biosā es netieku klāt advanced options, kur vajadzētu būt overclocking options. Lieta tāda, ka man reāli kompim ir 2,9 Mhz procesora frekvence ar Turbo boost tehnology, un ja nemaldos bija 4 kodoli, 2 fiziskie un 2 hz kas viņi skaitās. Bet strādā tikai 1, un frekvence ir tikai 2,3 Mhz. Es updeitoju biosu, bet nekā. Domāju, ka settingos varētu būt, ka ir izslēgts Turbo boosts, bet netieku klāt settingiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Spokam iesmereja i7 2.9ghz quadcore ar vienu kodolu un 2.3mhz. Beefs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted August 28, 2013 Author Report Share Posted August 28, 2013 Spokam iesmereja i7 2.9ghz quadcore ar vienu kodolu un 2.3mhz. Beefs Es ar tā domāju, bet nē. Man rādas, ka man ir Intel Core i5 2410M kam ir 2.3 Mhz + turbo boosts līdz 2.9mhz Portativais ir Asus K53SV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Neesmu jau eksperts, bet tā arī ir jārādās, ka ir 2,3Mhz, tas boosts jau strādā tikai pie attiecīgas slodzes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 un neviens pat neko nepasaka par ghz. esmu vīlies gignā. http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K53SV/#support_Download_30 karoč pie Others būs turbo boost aplikācija. mēģini caur to. kura BIOS versija tev ir? 320? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted August 28, 2013 Author Report Share Posted August 28, 2013 (edited) un neviens pat neko nepasaka par ghz. esmu vīlies gignā. http://www.asus.com/...ort_Download_30 karoč pie Others būs turbo boost aplikācija. mēģini caur to. kura BIOS versija tev ir? 320? Jā 320 bios. Jau ielādēts mans tas monitors, rāda, ka ir tikai 2.30 Ghz, Varētu varbūt būt, ka biosā viņš ir izslēgts, bet nu es pat netieku pie tiem overclocking tooliem. p.s es protams, ka slodzēju un skatijos Edited August 28, 2013 by Spoksx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now