KyMiNs Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 bvakar, gudrie ljoti cieniitie GIGN admini Dalja no jums mani jau paziist (kaut cik un kaut kaa) un taapeec ceru ka iztixim bez manas biograafijas Es veeleetos paluugt admin tiesiibas, lai vareetu mainiit karte kikot slapot slayot visaadu swimpjus maukas piderasus teamattackerus idiotus teamkillerus. Te kaut kur es maniiju kaada (laikam COLE) jautaajumu (kaadas kas admin prasiija) kaa atshkjirshu labu speeleetaaju no 4iitera - vienkaarshi - nobanoshu - ja buus laps speeleetaajs tad taas driiz forumaa uzraadiisies, a ja nee, tad buus 4iiteris (ok ok jokoju) es domaaju ka man ir diezgan liela pieredze CS speeleeshanaa un daljeeji kaa adminam, un ja es redzeeshu kaadu aizdomiigi speeleetaaju, es paveeroshu vinju un paluugshu veel paaris respekteejamu cilveeku viedokljus (ja taadi buus serverii) par konkreeto speeleetaaju. Ceru uz juusu atsauciibu un driizu admin rights ieguushanu P.S. CILVEEKS TU LUUDZU TE NEKO NERAXTI , a to man negribas ar tevi dirsties - ceru ka tas tev daleks un tu te neko neuzraxtiisi ! paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 hmm kapee raxtiit nevari ? domaa ka kauko sliktu uzraxtiishu ? shitajam manliekas var dot jo ir pieredzeejis kaa admins ! piemeeram apollo vairaak nezinu un cik atceros vinsh admineeja sakariigi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyMiNs Posted October 23, 2003 Author Report Share Posted October 23, 2003 tas ir tev CILVEEKS - es speciaali uzraxtiiju lai tu neraxi a tu ko ?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astute Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 sorry KyM pa flood, bet nu cilveeks prosta ruljo zali Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 neesmu jau nekaads ADMIN , bet man skiet sis ir sakariigs puisis ) un cik esmu redzeejis vinu GIGN vins reaali speelee un viss ir ok . Kym soory abouth the flood !! forgive ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 es shim kexam negribu dot tiesiibas. juutu ka vinjam ir slikta chakra. bet nu tas taa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyMiNs Posted October 23, 2003 Author Report Share Posted October 23, 2003 es shim kexam negribu dot tiesiibas. juutu ka vinjam ir slikta chakra. bet nu tas taa... a es domaaju man karma taada P.S. kas taa taada chakra ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 kaukaads tur kautkaa lauks ap cilveeku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 taa ir aura macho... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 izlasi sveshvaardu vaardniicaa chakras definiciju un tad muldi plikais onkuli Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyMiNs Posted October 23, 2003 Author Report Share Posted October 23, 2003 Macho es nomainiiju to lauku uz jaunaaku versiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 NEE !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts