achee Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 http://www.reevoo.com/p/toshiba-c850-1fn Ar shitadu kadas speles var pavilkt un vispar skaitas atrs? Ka piemeram: cs:go, gta 4, tf2 ? Un atsauksmes par w8? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 Neko no tā visa normāli nepaspēlēsi, jo intel hd 3000 ir sūds, win8 ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 (edited) CS:GO uz zemu izšķirtspēju un low setingiem pavilks ar ap 50 FPS, +/- tas pats ar TF2. GTA 4, visticamāk, būs slaidšovs. Edited August 20, 2013 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 hd3000 nav suds. ta ir salidzinosi jaudiga kartes uz kuras es esmu izgajis mass effect 3. imho, no iebuvetajam viena no jaudigakajam un ir savi + perkot kompi tikai ar iebuveto karti: * ilgak tur baterija * Mazak kam nobrukt * vieglaka apkope (puteklu tirisana, termopasta, etc) Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
overnixs Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 Varbūt labāk pērc galda datoru. Pērkot portatīvo datoru priekš spēlēm tu pats sevi apzodz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted August 21, 2013 Author Report Share Posted August 21, 2013 Varbūt labāk pērc galda datoru. Pērkot portatīvo datoru priekš spēlēm tu pats sevi apzodz. es vinju neperku delj spelem, lol, perku delj pasedeshanas neta un kadu mc darbu taisishanai. SPeles, labi, ka 1h sanaks diena vai pat nedelja paspelet un pie tam prikola pec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 es vinju neperku delj spelem, lol, perku delj pasedeshanas neta un kadu mc darbu taisishanai. SPeles, labi, ka 1h sanaks diena vai pat nedelja paspelet un pie tam prikola pec Nemāni sevi, šeit nav tavu vecāku, kam jāieskaidro, ka pc vajag, lai mācītos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 tad priekskam tev vispar kompi ? perc ipad.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achee Posted August 21, 2013 Author Report Share Posted August 21, 2013 Nemāni sevi, šeit nav tavu vecāku, kam jāieskaidro, ka pc vajag, lai mācītos. Nav, ko tur manit. Man vnk nav laika, lai speletu dien dienam kaut kadas speles, prikola pec vienigi ar draugiem lana padzerot var uzraut kadu geimu tas arii viss. Nu sk, var lokot ciet ipods jau ir, neko krutu tur neredzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now