Slāpeklis!* Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Sveiki. Ejot iekš cs:GO, man ļoti ilgi lādējas visa padarīšanas, jāgaida kādas 4min līdz parāda sending client info. Tad kad esmu ticis tik tālu izvēloties teamu, man nereāli lago/raustās viss etc. bet tas tikai kādus 2us raundus un ta jau aiziet. Tas pats ir novērojams @source, tikai uz mazākiem apgriezieniem, spēles sākumā minimāli ielago un tad aiziet. Tas varbūt saistīts ar video karti, nav pietiekami jaudīga vai kā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Kāda v. karte tev ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 19, 2013 Author Report Share Posted August 19, 2013 (edited) Intel Hd Graphics 1024mb CPU 1.6Ghz. P.s. Laptops. Edited August 19, 2013 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Tu tikko nosauci mana telefona specus... Good luck... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndeM Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 Ar tādu video karti Tu varētu būt reprezents jaunākajām Mario spēlēm. Turklāt gan jau Tev arī citi pc propertiji nav diez ko labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 (edited) bet cik fps tev vspār izdod ingame? Edited August 20, 2013 by kraukskis- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 20, 2013 Author Report Share Posted August 20, 2013 (edited) Jasnijs, Metu pc ārā, skrienu pēc jauna. Fps-sourcā grozās ap 100 Edited August 20, 2013 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now