Tw34k3D Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Nu tā. tjipa uzliku kad kompis iesledzas lai ir Boot from CD. Iepisu ieksaa ierakstitu WinXP bet vinsh tam bootam vienkarshi paskrien garam. zinu ka draugs kautkaa savadak rakstija pashu disku.. kautkaa ka disks bija bootable hvz.. ceru uz atsaucību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Man taapat bija, es arii labprat uzinaatu atbildi uz sho jautaajumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 es daru tā - ierakstu ar nero diskā to win instalāciju, pirms tam norādot ka tas disks ir bootable (tur var izvēlēties starp audio cd, data cd utt.). Ja rakstīsi kā parastu disku, tad nekas nenotiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Ja ka jau macho teica, vajag burnojot noradit ka boot cd un ja nelaizas automatiski ar pec tam, tad biosa vajag noradit, lai panjem cd ka pirmo un pectam hdd (vismaz man vienmer ta jadara). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 (edited) Ja ka jau macho teica, vajag burnojot noradit ka boot cd un ja nelaizas automatiski ar pec tam, tad biosa vajag noradit, lai panjem cd ka pirmo un pectam hdd (vismaz man vienmer ta jadara). Tas viss BIOSāā jāmaina! Edited January 22, 2006 by Venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now