Jump to content
GIGN Forum

Allah


RagnaR??
 Share

Recommended Posts

Chiv riv visiem :)

Dazji mani ir pamaniijushi serverii. Speeleeju ar niku Allah un RagnaR.

Gribeeju pajautaat kas taa pa lietu ,ka man neljauj araabiski serverii rakstiit un runaat? Es asiniis varbuut esmu Araabu tautiibas cilveeks un varbuut man shi valoda daudz ko nozime. Nu ok. Araabs neesmu , bet kaadeelj buutu jaagago ja es serverii ienakot uzrakstu "Salaam" Sveiki vai arii piemeeram noshaujot -3 nobljaujos 'Isa Ibn Allah' tas nozime apmeram to - jeezus ir dieva deels :D :D :D Tas tagad noziimee ,ka ja cilveeks runaas serverii Krieviski vai angliski , tad arii tiks banots un gagots ? Domaaju ,ka mana Araabu runaashana un rakstiishana padara serveri nedaudz jautraaku. :) Ja nesaproti ko es tur saku , panjem un uzliec muti uz mani. Taapat ja nepatiik ,ka kaads kko nobljaujaas pa mikrafonu uzraksti sound_enable 0 un lieta dariita.

Ko es gribeju ar sho panaakt ? Vnk gribu , lai turpmaak mani negagotu un nebanotu par to ,ka runaaju araabiski :D

Kikotaajs , banotaajs : Upis

Edited by RagnaR??
Link to comment
Share on other sites

Neesmu īsti ievērojis vai gignā arī ir tāds "noteikums", ka runā tikai latviešu, krievu un angļu valodā, jo dažos serveros ir tāds noteikums, ka runā tikai noteiktās valodās...

Cik zinu , tad gignaa nav.

Link to comment
Share on other sites

Nē, admini neslēgs ārā skaņu ja kāds dzied mikrafonā vai gaudo svešā mēlē, principā, ja tu tur pats ar sevīm runā, tad varī arī nedarīt to publiski, ne tā? Ja gribās ar mums forumā vienkārši parunāties, tad parunājam par ko citu.

Par dziedaashanu es tev piekristu. Ja dzied - jaaliek gags. bet es nedziedaju un lieki netrauceeju.

Es jau nesaku ,ka jaasleedz skanja aaraa. Cik zinu , tad gignam ir "mute" uz noteikto personu. Ja tev nepatiik ,ka es rakstu vai runaaju , tad var nevis nogagot , bet gan nu vnk neredzeet manu rakstiito vai teikto. Un to var izdariit jebkursh speeleetaajs.

Tas pats buutu apmeeram taa - Bljin es nesaprotu krieviski luudzu negago vasju , jo man ir pilniig po*uj ko vinjsh tur raksta. :) Ko mees dariitu ar Vasju? Negagotu , vane ? Un anyway pec saviem erabu izteicieniem es vienmer iemetu tulkojumu.

Edited by RagnaR??
Link to comment
Share on other sites

Ja tā ir 1 nevainīga rinda, tad viss ir ok, bet ja tu floodo čatu ar tām arābu rindām - pats vainīgs. Ne tu tur kko saproti, ne pārējie. Muti (lai nedzird pa mic) var uzlikt atsevišķiem spēlētājiem, čatu nobloķēt indivīdam nav iespējams. Vismaz ne parastam spēlētājam.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...