SuperRembo Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 (edited) Sveiki! Vajadzīgi 2-3 beta testeri. Kuriem būtu kaut kāda apple tehnika iphone vai cits gadžets no šīs sērijas Tie kas vēlas testēt mani interesē šī te info no jums http://www.bildites....76yom8ac59u.jpg Edited July 23, 2013 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Piesakos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 phe ljifons ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 jestj aipad Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 23, 2013 Author Report Share Posted July 23, 2013 Meginasu sodien vai rit sagatavot failus. Pm ierices modeli un UID nr pieslegtu pie itunes var redzet. Pats ka testeju ar iphone 4. Ir ka ir. Simulators nav tas tapec realus cilv vlsavajadzejas Oks tagad pazudu pie darba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Ir viss no Apple, ja vajag varu patestēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 ir iPhone 5 un 4s Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Ir viss no Apple, ja vajag varu patestēt. salonaa kapaasi speeliites? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 23, 2013 Author Report Share Posted July 23, 2013 Tie kas vēlas reali patestēt. Iedodiet man savu UID nr, lai varu sataisīt projektu, kuru caur itunes install varesiet caur kabeli. +Būtu vēlams screenshotu uznemt kādu un aprakstu, kas nepatika, vai nestrada korekti. Šī te mantiņa interese http://www.bildites.lv/viewer.php?file=9araa60r576yom8ac59u.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Tie kas vēlas reali patestēt. Iedodiet man savu UID nr, lai varu sataisīt projektu, kuru caur itunes install varesiet caur kabeli. +Būtu vēlams screenshotu uznemt kādu un aprakstu, kas nepatika, vai nestrada korekti. Kur to UID var redzēt? Kur man viņu meklēt? Es noobs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 23, 2013 Author Report Share Posted July 23, 2013 es bildīti ieliku, bišķin savādāk viņš saucas. Pieslēdz device pie itunes, pie sumarry, ar kreiso peles klikšķi spaidi, tur kur man ievilkts, kamer parādās vajadzīgā info. UDID interese sen nebiju skatījies tapēc galvā bija tik U burts palicis Of Topic mazins: Jautajums par cusku [20:29:17] Alucards: ir 3 dzivibas, lai level vinnet vajag 20 abolus apest [20:29:27] Alucards: ja 10 apesti, cuskas size 10, un zaude dzivibu [20:29:35] Alucards: size jaklust default, kads bija sakuma vai tomer nee ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 23, 2013 Author Report Share Posted July 23, 2013 =D izrādas es jaunus device nevaru pašlaik pievienot. Dēļ hakeriem kuri dev apple lapu uzlauzuši bija. Būs jāgaida oficialais repair no apple. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 27, 2013 Author Report Share Posted July 27, 2013 Mēģināšu rīt vai parīt, iedot beta testeriem, failu Beta testeru saraksts: Fu*k yea Random file vienkārši bez ierīces UDID nestrādās tapēc tolka tāpat randoma likt nebūs. Bet ja kāds tiešam vēlas patestēt un atskaitīties gaidīšu PM jūsu UDID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now