heatwave Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Vecums; 16 Nodarbošanās; Mācos RV3Ģ , aktīvi nodarbojos ar sportu , uzturu savu ķermeni labā formā un izklaidējos. Pieredze CS/CSS/TF2; Apmēram gads spelejot 1.6/ daži mēneši spelejot tf2 / 6 gadi spelejot css. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Ir bijusi admin pieredze jau iepriekš. Spēju atšķirt čīteri no laba spēlētāja. Gribētu gignā ieviest jaunas "top" kartes, lai cilvēki pārstātu spēlēt office,italy,dd2 5-6 reizes dienā. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; Kā kuru reizi. Bieži sanāk spēlēt no rītiem, pa dienu un vakaros. http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1103 OBLIGĀTI - Reģistrētais niks vēlamajā serverī. Tulīt būs gatavs. Rekomendē : chevy ; Slinkais ; Ūpis. P.S Spēlēju gignā jau no paša v34 ar nelielām pauzēm, esmu mainījis nikus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 diemžēl šajā personā nesaskatu vajadzīgās īpašības, lai piešķirtu viņam accessu un uzskatu, ka ir pāris spēlētāji, kas sevi ir parādījuši labāk un ir vairāk nopelnījuši iespēju sevi pierādīt mūsu pulkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 (edited) vairāk pret Forumā tu tikpat kā neuzturies. Baigi bieži es tevi, piemēram, neesmu redzējis css'ā, ne tagad, ne pirms reseta. Par tām kartēm aizmirsti, gign publikai never ieskaidrot lai citas mapes ņem tāpat būs ofiss dd2 italy un pārējie sūd* topā. Un tagad jau css'ā ir jau pietiekami daudz adminu. Bet spēlē tu labi. Problēmas ar tevi nekad nav redzētas. Čīterus atšķirt proti. Tad jau redzēs, jebkurā gadījumā Lai veicas Edited July 21, 2013 by kraukskis- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chevy Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 REC. Jo chīterus māk atpazīt, ļoti bieži ir CS;Sā, nestrīdās ar citiem spēlētājiem. Domāju, ka ir pelnījis iespēju pierādīt sevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Cik atceros, sens spēlētājs, BET, esmu ievērojis gignā viņu tikai nesen, līdz ar to - čalim jāprakāj reputācija. Jāpaspēlē vēl kādu laiku. Diemžēl esmu pret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heatwave Posted July 20, 2013 Author Report Share Posted July 20, 2013 Spēlēju gignā ļoti ilgi... Vienkarši tika veiktas dažas niku maiņas. Thats all Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Spēlēju gignā ļoti ilgi... Vienkarši tika veiktas dažas niku maiņas. Thats all tas neko neizsaka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 (edited) Prasījis Tu esi vai atbalstīšu, bet neko konkrētu es Tev neteicu, teicu, ka jāskatās pēc pieteikuma un ko citi domā, tad varbūt arī būs REC no manis Domāju, ka vēl nedaudz par agru prasi acc, jo neesi ar neko labu ne sliktu izcēlies iekš servera vai foruma. Pagaidām Pret! BTW - Nezinu kā ir, bet liekas, ka tagad atkal ir jāiekrāj css stundu skaits, lai pieteiktos acc. Edited July 20, 2013 by Upis92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Prasījis Tu esi vai atbalstīšu, bet neko konkrētu es Tev neteicu, teicu, ka jāskatās pēc pieteikuma un ko citi domā, tad varbūt arī būs REC no manis Domāju, ka vēl nedaudz par agru prasi acc, jo neesi ar neko labu ne sliktu izcēlies iekš servera vai foruma. Pagaidām Pret! BTW - Nezinu kā ir, bet liekas, ka tagad atkal ir jāiekrāj css stundu skaits, lai pieteiktos acc. off. kā kuram, daudzi jau ir zināmi cik apmēram spēle ilgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Pagaidām NĒ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slinkjis Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 (edited) Mans viedoklis neko nemainīs. Nāksies mēģināt pēc ilgāka laika. Edited July 20, 2013 by Slinkjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now