Jump to content
GIGN Forum

heatwave

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

heatwave's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Man ar ban flagu pietiktu. Pirms reseta bija kadas 17 dienas nospeletas, domaju , ka ar to vajadzetu pietikt.
  2. Drīzāk sašutums par tautas izvelētajām mapēm ,ne pubertātes nesavaldība, tā jau man ir garām Tieši tā , es gribu savest kārtību serverī, jo uzturos tur bieži un ļoti daudzos gadijumos ir problēmas ar čīteriem. Reportam pieskāros tikai šodien, ceru , ka no tā būs arī kāda jēga. Un posti nāk ar laiku. Atkartošos - velos ieviest kārtību serverī, ne webā.
  3. Vecums; 16 Nodarbošanās; Mācos RV3Ģ , aktīvi nodarbojos ar sportu , uzturu savu ķermeni labā formā un izklaidējos. Pieredze CS/CSS/TF2; Apmēram gads spelejot 1.6/ daži mēneši spelejot tf2 / 6 gadi spelejot css. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Ir bijusi admin pieredze jau iepriekš. Spēju atšķirt čīteri no laba spēlētāja. Ļoti bieži uzturos gign serveros un aktīvi komunicēju ar parējiem spēlētājiem. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; Kā kuru reizi. Bieži sanāk spēlēt no rītiem, pa dienu un vakaros līdz pat vēlai naktij ( kamer ir vismaz 5v5) http://stats.gign.lv...fo&player=12668 Gribu zināt jūsu viedokli. Sanāks man kautkas vai nē ? Jauku vakaru. PS - Rekomendē : l1nk1n. Pārējos adminus izņemot forestu neesmu serverī redzejis .
  4. Spēlēju gignā ļoti ilgi... Vienkarši tika veiktas dažas niku maiņas. Thats all
  5. Vecums; 16 Nodarbošanās; Mācos RV3Ģ , aktīvi nodarbojos ar sportu , uzturu savu ķermeni labā formā un izklaidējos. Pieredze CS/CSS/TF2; Apmēram gads spelejot 1.6/ daži mēneši spelejot tf2 / 6 gadi spelejot css. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Ir bijusi admin pieredze jau iepriekš. Spēju atšķirt čīteri no laba spēlētāja. Gribētu gignā ieviest jaunas "top" kartes, lai cilvēki pārstātu spēlēt office,italy,dd2 5-6 reizes dienā. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; Kā kuru reizi. Bieži sanāk spēlēt no rītiem, pa dienu un vakaros. http://stats.gign.lv/css/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1103 OBLIGĀTI - Reģistrētais niks vēlamajā serverī. Tulīt būs gatavs. Rekomendē : chevy ; Slinkais ; Ūpis. P.S Spēlēju gignā jau no paša v34 ar nelielām pauzēm, esmu mainījis nikus.
×
×
  • Create New...