Jump to content
GIGN Forum

Galaxy s3 mini baterijas problēma


Asijs
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda, ka pēdējās dienās ļoti ātri izlādējas mans Samsung Galaxy s3 mini. Vakar, kad gāju gulēt, man bija palikuši kādi 50-60%, bet no rīta bija 1%. Kas varētu būt par vainu? Viss, kas varētu traucēt (spilgta gaisma, wifi, gps) ir izslēgti un darbojas tikai tad, kad ir nepieciešams.

Link to comment
Share on other sites

man ir SGS4 un ES Task manager + 2x Battery, pagaidaam diezgan aktiivi lietojot nespeelejot nevienu speeliiti var iztikt gandiiz 3 dienas. ja kapaa speeliites tad 1.5-2 dienas, takshto tavs apgalvojums ir nevietaa, par cik esi lietojis tikai savu iekosto aabolu.

Link to comment
Share on other sites

mūsdienās visiem jaunajiem telefoniem baterīja netur ilgāk par 1 dienu, izņemot 4s ābolu, tā kā par o envajag satraukties, tas ir tikai normāli.

no kuras vietas tu to izravi? Protams ja spele visadas spelites un lozna pa internetu tad telefonus labi ,ja tur 1 ar pus dienu, tas ari attiecas uz jaunajiem. It seviski ,ja tiko vel nopirkts telefons gribas visu izloznat , apskatit. Man nokia n8 bez nekadam spelitem , un bez interneta vienkarsi sarunam , un sms tur kadas 3-5 dienas aptuveni neesmu nekad ta ari skaitijis.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...