DoubleT Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Pasūtīju savam telefonam ekrānu ar visu digitaizeri. tur līdzi nāk arī kaut kādi ieroči, lai viņu nomainītu, bet man pašam negribās tur kaut ko saplēst. Kur Rīgā varētu pa lētu naudu nomainīt telefonam ekrānu, ja ekrānu jau iedodu pats? Varbūt, pat kāds no GIGN ir to lietu kādreiz darījis un var izlīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 kas pa trubu? varbūt vakarā varu paķimerēties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 4, 2013 Author Report Share Posted July 4, 2013 man vēl ekrāns nav atnācis, vienkārši jau ātrāk paprasu telefons: LG Optimus 2X - http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-3598.php ekrāns šitāds: http://www.ebay.com/itm/400427392833?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Tīri teorētiski varu to samainīt. Ar aliņu rokā kādu vakaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 4, 2013 Author Report Share Posted July 4, 2013 we have a deal kad atnāks ekrāns padošu ziņu. tu varētu PM iemest ar savu tel. nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 23, 2013 Author Report Share Posted July 23, 2013 Alus, rums, moment superlīme un Deadalive ir viss,kas vajadzīgs, lai nomainītu telefona ekrānu. topic locked. p.s - rekomendēju vērsties pie viņa ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 lai Jēzuliņš ir ar Tevi. topiku slēdzu, jo vakars izdevies un ekrāns nomainīts vienkārši perfekti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 Sataisisi man video karti Jezulinj ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts