abcdefuck Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Pēc diviem mēnešiem jāsāk studijas un jāiegādājas portatīvais dators. Neko daudz no datortehnikas nesaprotu, tāpēc lūdzu man ieteikt portatīvo datoru. Nekādas augstās prasības man nav. Lai vismaz tf2 normāli velk, neko citu īpaši nespēlēju. Cena +/- 500ls. Paldies jau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Dotajā brīdī 1a.lv izdevigas cenas asus un dell. Tevis norādītajā cenā tur izvēle pietiekama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 2, 2013 Author Report Share Posted July 2, 2013 saprotu, ka izvēle ir liela, bet neko pats no tā visa neko nesaprotu, tāpēc vēlētos kādu labu variantu, konkrētu preci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Nu, piemēram, http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/asus_a55vj_ivy_bridge_i7_engrus_90nb00a1m00140 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 http://www.1a.lv/akcijas/acer_aspire_v3771g_powerstation_gt_jauda_bez_kompromisiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 http://www.1a.lv/akc...ez_kompromisiem Tā jau labs, vienīgi viņš baigi liels - 17.3 collas. Nebūs pārāk ērti tādu staipīt apkārt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Tā jau labs, vienīgi viņš baigi liels - 17.3 collas. Nebūs pārāk ērti tādu staipīt apkārt. Kurš staigā uz lekcijām ar FUCKING LAPTOPU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Kurš staigā uz lekcijām ar FUCKING LAPTOPU? Diezgan daudzi. Tev tas liekas, kaut kas neparasts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Diezgan daudzi. Tev tas liekas, kaut kas neparasts? Man tas liekas stulbi. Staipīt pāris kilogramus tā pat vien lai palīdelētu internetā un pierakstīt to, ko var izdarīt 2x ātrāk uz papīra = not smart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilgors Trauts Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Man tas liekas stulbi. Staipīt pāris kilogramus tā pat vien lai palīdelētu internetā un pierakstīt to, ko var izdarīt 2x ātrāk uz papīra = not smart. Nu tas laikam atkarīgs no cilvēka. Cik noprotu topika autors plāno ņemt kompi arī uz lekcijām un tāda gadījumā 17 collas nu nemaz nav tas labākais variants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Nu tas laikam atkarīgs no cilvēka. Cik noprotu topika autors plāno ņemt kompi arī uz lekcijām un tāda gadījumā 17 collas nu nemaz nav tas labākais variants. Nekas, uzkačāsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeiKo Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Uz lekcijām ņem tie, kuri negri strādāt uz skolas pc, kas parasti ir lēnāki kā pašu pc, vēl plus, ka strādājot uz sava pc tu saglabā visu ko vajag uzreiz ne sūti pa ēpastu vai liec usb. Protams tas attiecas tikai uz tām kurās jāizmanto softi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Lietot portatīvo lekcijās ir ļoti ērti. Nezinu cik ātri Tu raksti ar roku, bet man uz datora sanāk gandrīz 2x ātrāk kā ar roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 5, 2013 Author Report Share Posted July 5, 2013 Tā kā pats neko nesaprotu no jaudas tur neko, un jā, tas boringa variants bus par lielu, sūtīšu Kilgora ieteikto. Liels paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Pussijs, es tavos gados gāju uz lekcijām ar PC + CRT monitoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 5, 2013 Author Report Share Posted July 5, 2013 Pussijs, es tavos gados gāju uz lekcijām ar PC + CRT monitoru. Tas varētu būt spēcīgs skats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now