Baek Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 (edited) Lieta tada gribu iegadaties portativo lidz 500 ls ( Portativo tikai un vienigi tapec ka sanak ka majas pat neesmu lidz 1 menesim un esmu uz cela ) Ko darisu ar portativo : Filmas , Navigacija , Muzika , un Video apstrada (adobe after effect ) ( Speles - Dazreiz jau gribesies uzspelet kadu jauno speliti BET TAS NAV GALVENAIS ). Bija doma nemt kaut kadu ar GT635M 2 gb video karti. Ka ari gribetos tomer lai ir 8 gb operativa un 1 tb cietais. Letaku ari varat ieteikt galvenais optimalako prieks video apstrades , filmam , interneta , muzikas un navigacijas . Sakat ko labak , ko labak ne . Ieteikumus drosi rakstat... Gribeju savu temu ! Edited June 28, 2013 by Baek Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 cik zinu, tad proci tev arī vajag jaudīgu, jo video apstrādei vajag kko labu.es vismaz to spriežu pēc sevis, jo man viss datoram ir labs un pietiekoš, tikai prcosi sūdīgs un tāpēc HD video raustās un grūti vispār kaut ko montēt grūti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now