I'm out of your mind Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 lieta tāda, ka ir iPhone 4. Un ir kaut kāda problēma ar sarunām. Ir tā, ka zvanu kādām tad ir reizes, kad saruna iet perfekti, es dzirdu visu un otrs cilvēks dzird visu, bet dažreiz ir tā, ka es dzirdu, bet otrs vispār mani nedzird, un ļoti reti ir tā, ka abi neko nedzird. briežīem vispār čarkstoņa pat tad, kad vēl savienojās zvans (kad ir pīkstieni) sarunas caur skype, whatsapp, viber uc. iet perfekti, neviens lags nav bijis. nevaru saprast, problēmas ir ar BITI, vai ar telefonu. pēc Jāņiem vedīšu uz remontu, lai skatās, bet līdz tam varbūt kāds no šejienes kaut ko zin. priecīgus svētkus Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Man liekas, ka BITE vainīga, man ir kaut kas līdzīgs ar manu Iphonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 BITE ir vainīga, jo ja būtu sačakarēts miķis vai skaļrunis, tad būtu problēmas ar visām sarunas app. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 šeit ir operātora vaina, kaut gan nevar jau arī vainot operātoru. šajā gadijumā - zvani 1601 un jautā pēc palīdzības, apskaidro situāciju un tev paskaidros, ko darīt. Visdrīzākais, ka būs jāmaina simkarte easy Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Vēl viens , kurš uzrāvies uz Bites prikoliem Lēta kvalitātes kompānija ar agressīvu mārketingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Haters gonna hate ! Lietoju ar draudzeni BITE, nav problemas jau 2 gadus ! So all haters go DIE ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now