crawl Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 sveiki. kā es varu dabūt datubāzes, kura ir taisīta accessā, SQL kodu formām, pogām n so? ne tikai query kodu, bet visu pilnīgi. parīt jāaizstāv prakses darbs, bet viss ir galīgā dirsā un vajag palīdzību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 open with notepad. par formām, pogām and shit es neesmu pārliecināts, ka vispār var. bet par tabulām, tad tas ir baigais pain in ass. tev jāeksportē visa figņa CSV man liekas, un tad tu tur varēsi mēģināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crawl Posted June 19, 2013 Author Report Share Posted June 19, 2013 open with notepad. par formām, pogām and shit es neesmu pārliecināts, ka vispār var. bet par tabulām, tad tas ir baigais pain in ass. tev jāeksportē visa figņa CSV man liekas, un tad tu tur varēsi mēģināt. rīt jau aizstāvēšana. dirsā ir. nožēloju, ka gribēju vieglāk un netaisīju delfos, jo tur SQL kodu dabūt ir easy. tas sql kods ir pēdējais punkts pie prakses. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Pogaaam access ir visual basic basic kods nevis sql. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now