Jump to content
GIGN Forum

UNBAN TO MUS666LI

MUS666LI
 Share

Recommended Posts

Tatad taaaaa. Pagajushajaa nedelaaaa, mani nepamatoti nobanoja. Kaa es sapraatu, tas bija mnk vai vel kads gudrinieks. Nekad chitus, neesmu lietojis, nav tads vecums. Peec spektate, skatities, vai ir chiti, vai to nav - LIELS STULBUMS. Esmu otro reizi nobanots, un divas reizes nepamatoti. И просьба - "В следующий раз, свои глазки шире раскрывать".

Būtu unban flags uzreiz tajā pašā dienā noņemtu. Banošanas brīdī biju serverī, atceros, ka bija nelietis, kurš visu laiku mainīja nikus un IP spēlējot ar aimu, tāpēc mnk pieļāva kļūdu banojot, ņemat nost.

var but ne mnk a Bezbiksis. ne nu skaidrs. pirmo reiz vispaar kaads stulbs bans. tad nebija neviena chitera, man liekas, bet dabuju banu, par ko, nav saprotams. Bet tachu, mana IP ir mana, vins vareeja spelet ar manu niku, bet ne ar manu ip.

Būtu unban flags uzreiz tajā pašā dienā noņemtu. Banošanas brīdī biju serverī, atceros, ka bija nelietis, kurš visu laiku mainīja nikus un IP spēlējot ar aimu, tāpēc mnk pieļāva kļūdu banojot, ņemat nost.

Ja šis teksts ir paties, iedodat man bandetails, lai likvidētu nelielo nesaprašanos.

Šķiet, ka es toreiz viņu nobanoju. Kā jau Pauly teica, tā bija tā pati karte, kurā viens gudrinieks katru raundu nāca iekšā ar AIM. Vienā no iepriekšējiem topikiem šis gadījums ir aprakstīts jau, toreiz kādi trīs ne tie tika nobanoti.

] xfb 78.84.55.146

+-[Find bans]----------------------------------------------

| BAN ID: 142651

| BANNED NAME: MUS666LI (VALVE_0:0:921459743), ADMIN: Bezbiksis

| REASON:

| TIME SET: 2013-06-09 20:26:01 (6 days 20 hours 41 minutes ago)

| EXPIRE: Never

+-------------------------------------------------------------

] xub 142651

Ban #142651 has been removed

man vajadzēja bana ID no taviem bandetails konsolē!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...