pistons666 Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 zinu juus te visuzinat taapeec ludzu paliidziet man uz sava servera dabuut ranku un topus un ja vajag kaadu failu ja varat pievienojiet vai iedodiet adresi kur dabuut??!!!! nekaa nezinu kaa to dabuut gatavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TriX Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Daunis , atvaljinajums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pistons666 Posted January 19, 2006 Author Report Share Posted January 19, 2006 nju ja esi tik gudrs tad baac paliidzi luudzu visi servera playeri grib ranku bet es nezinu kaa ielikt man plugini ir bet es nezinu kaa pievienot lai ietu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TriX Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Butu vismaz klusejis un ticis sveikaa ar 1 nedeljas banu , bet nu tu esi veiksmiigi nopeliniijis veselu meenesi es domaaju! LOCK AND BAN! P.S. Nav jaabuut gudram lai atrastu vajadziigo info! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pistons666 Posted January 19, 2006 Author Report Share Posted January 19, 2006 arpraac tik gruuti paliidzeet esmu izmisumaa visu esmu parlasijis un mekleejis jau 3 dienu bet neviens nepaliidz vismaz te kaads paliidz!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 (edited) Pistons spied te! Domāju ka sameklēsi visu vajadzīgo! P.S TriX tu esi konkrēts P****š! Kādas tev ir tiesības te vēl kaut ko pa banu likšanu runāt, ja admini izlems ka viņam vajag to atvaļinājumu, tad arī viņi to uzliks! P.S.S Un tavs signature ir debīlākais ko jebkad esmu savā mūžā redzējis! Edited January 19, 2006 by Venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 izlasi kadu no 32947653865923456236845 topikiem seit par ranka temu... aaksts.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TriX Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Venom turi savu paksti ciet , nav jabut daunim lai atrastu vakardienas postu 1majaa lapaa! Taka turi savu muti ciet un runa , tikai tur kur tu vari ko ladzigu pateikt!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 (edited) sory pa offtopic, bet TriX ko tu esi signaturā sarakstījis tas ir kaut kas vārdiem neizsakāms! Neposto neko iekšā, lai nesagādātu MUMS galvasāpes, itkā tev p***u ko te kāds raksta, tāpat tu nevienam nēesi palīdzējis! Edited January 19, 2006 by Venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Daunis , atvaljinajums! Vo čista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts