I'm out of your mind Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 ja nopērku telefonu no Anglijas, un viņam neiet Latvijas tīkli. cik izmaksātu vinu atkodet? konkrēti runa iet par iPhone 5. un kur vispar to var izdarīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Tepat UK vini prasa 20-30£. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted June 12, 2013 Author Report Share Posted June 12, 2013 man vajag Latvijā atkodet, atsūtīja vnk telefonu uz Latviju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 http://aboluserviss.lv/ bet ieteiktu ssā apmeklēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Viss atkarīgs no tā kādam tīklam viņš ir piesaistīts. Man bija kaut kāds "Three" (šito ir visdārgāk atbloķēt) vai kaut kas tāds un izmaksas bija ļoti interesantas - jeb 100ls Bet tā kā telefons tika dabūts par santīmiem, tad ņemot kopā nekas traks nesanāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted June 12, 2013 Author Report Share Posted June 12, 2013 Viss atkarīgs no tā kādam tīklam viņš ir piesaistīts. Man bija kaut kāds "Three" (šito ir visdārgāk atbloķēt) vai kaut kas tāds un izmaksas bija ļoti interesantas - jeb 100ls Bet tā kā telefons tika dabūts par santīmiem, tad ņemot kopā nekas traks nesanāca nu man ir T-mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 par trijnieku tepat UK no manis panema 10 paundus , isteniba reali kaut ka stulbs topiks jo ss'a ir servisu sludinajumi gan google uzreiz dod paris web adreses kur var versties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Viss atkarīgs no tā kādam tīklam viņš ir piesaistīts. Man bija kaut kāds "Three" (šito ir visdārgāk atbloķēt) vai kaut kas tāds un izmaksas bija ļoti interesantas - jeb 100ls Bet tā kā telefons tika dabūts par santīmiem, tad ņemot kopā nekas traks nesanāca Kur tu dabūji pa kapeikām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Kur tu dabūji pa kapeikām? Neko sīkāk nezinu, bet nu paziņa ik pa laikam mistiskā veidā no anglijas vedā tos telefonus ar visiem dokumentiem utt. Pagājušajā vasarā ieķēru iphone 4 par 170ls + atbloķēšana, tagad piekto vispār pārdeva par 130ls + atbloķēšana. Varbūt zagti...varbūt vēl kaut kas, bet nu man kaut kā vienalga, ja viņš pārdod par tādu cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted June 15, 2013 Author Report Share Posted June 15, 2013 4 un 4s jau prosta veikalā maksā kapeikas kā iznāca 5, un kā iznaķs 5s tā ceturtos varēs dabūt vēl stipri lētāk. varat slēgt, vairs neko nevajag, nopirku Latvijā un viss, nekāds čakars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now