Jump to content
GIGN Forum

austiņas no ebaya

I'm out of your mind
 Share

Recommended Posts

tikko ebaya atradu steelseries siberia v2 austiņas http://www.ebay.com/...=item1c3326b61d

ko jūs domājat par tām? Varētu būt oriģinālas vai arī feiki? un ja arī feiki, tad kāda kvalitāte varētu būt?

+tur ir ļoti daudz austiņas kuras atšķirās cenā par 2-4ls

Edited by I'm out of your mind

Reputacijai nav nozimes. Ebaja vienozimigi nevar pirkt austinas, fleskas, apgerbu, smarzas. Reputacina laba tadel, ka, ja kads ari rubi atskirt fake, tad pardevejs atri iedod money back un lieta darita. Vienigi vari pirkt ar domu taisit selerim sudus un prasot atpakal naudu. Tadejadi tev bus gan austinas gan nauda.

BeefsEdit% piedevam no kinas - 97% ka fake

Edited by 0xDEAD BEEF

Nu jau nu jau.... :) Lenaam paar tiltu, ari no Kjinas var iekert labu elektroniku, bez brakiem un originalus, vajag tikai mekleet. Saja gadijuma, pec teksta, ko rakstijis pardevejs var noprast, ka loti iespejams tas nav 100% genuine, un ir pardevis baigi maz, bet..

Es parasti riskeju ar shaadaam summam un peerku tapat, jo esmu ari aplauzies ar loti uzticamiem tirgotajiem un iegadajies loti labas mantas no sadiem (ar paris simtiem veiksmigu darijumu) useriem. Tas, ka no Kjinas naak fake ir diskutabla jautajums, jo kaa zinams ar genuine taisa tur pat uz vietas, un ja ari tas ir fake, tas var buut loti kvalitativs fake, believe me. Viss atsitas cena, nevar gribet nopirkt apple austinjas pa 5$ un ceret uz originalu, bet var nopirkt pa 13$ no taas pasas kinas, kas darbojas, juutas ka orignals, respektivi ar neko neatshiras no originala un varbut no taa pasha "zavoda" ir naacis

Ja cena tev piesaista nem tik ciet

Nu jau nu jau.... :) Lenaam paar tiltu, ari no Kjinas var iekert labu elektroniku, bez brakiem un originalus, vajag tikai mekleet. Saja gadijuma, pec teksta, ko rakstijis pardevejs var noprast, ka loti iespejams tas nav 100% genuine, un ir pardevis baigi maz, bet..

Es parasti riskeju ar shaadaam summam un peerku tapat, jo esmu ari aplauzies ar loti uzticamiem tirgotajiem un iegadajies loti labas mantas no sadiem (ar paris simtiem veiksmigu darijumu) useriem. Tas, ka no Kjinas naak fake ir diskutabla jautajums, jo kaa zinams ar genuine taisa tur pat uz vietas, un ja ari tas ir fake, tas var buut loti kvalitativs fake, believe me. Viss atsitas cena, nevar gribet nopirkt apple austinjas pa 5$ un ceret uz originalu, bet var nopirkt pa 13$ no taas pasas kinas, kas darbojas, juutas ka orignals, respektivi ar neko neatshiras no originala un varbut no taa pasha "zavoda" ir naacis

Ja cena tev piesaista nem tik ciet

Nu Latvijā 40-45ls maksā šādas, tāpēc domāju, kad tie 24ls vai cik tur galā man sanāca, nav nemaz tik lēti priekš nekvalitatīvām, tāpēc varētu izmēģināt.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...