CMEPTb Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Sveiks GIGN, *Vecums: 21 gads. * Nodarbošanās: Strādāju par sastatņu montieri (PERI), brīvdienas pavadu ar draugiem vai pie datora. *Pieredze: Cs spēlēju apmēram 8-9 gadus, admins biju n-tos serveros (4iD, codic, RIT, ime, daudzus jau neatceros...) *Gandrīz katrā serverī ir daudz adminu un ir loti daudz brīžu, kad nav neviena (neskatoties uz to, ka labi strāda calladmin komanda), it īpaši brīvdienās, tāpēc grības izpalīdzēt ar servera kārtību @ gign.lv. *Serverī spēlēju diezgān bieži pēc 18:00+, ja ir jāstrada, brīvdienās varu nospēlēt pat visu dienu. *Reģistrētais niks: Andr *Linki uz spēlētāju statos: Andr , Andr mp3 Vēlētos iegūt - slap, slay, kick, ban, votemap 3 administratori, kuri ir gatavi par mani izteikties un atbalstīt: denja, brahhh, deadly Ar cieņu Andr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Sen jau vajadzeja tev but starp mums rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 Nu bracjkam protams ak rec kamoon Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUNK_ Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Andruham noteikti REC. Tikai bez mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 ir ir pelnijis normāls ananās rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Sho atbalstu, daudz speelee, kontakts sakariigs, + buus vismaz vel kaads, kursh banos chiiterus rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Totally anti. Es tā jau reizi gadā ienāku cs. Viņš mani šauj nost bez žēlastības un mazākiem sirdsapziņas pārmetumiem. Nafig mums tādus. ps - ceru, ka sarkasmu saskatijāt un receklis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Uzliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts