aphrodYte Posted June 6, 2013 Author Report Share Posted June 6, 2013 +1 par bencika postu - ar tādu ideju arī tiek rīkots šis vakars. Tātad - uz šo sestdienu ir gatavie? Par tikšanu uz mājām runājot, sliktākajā gadījumā turpat dzīvoklī var atplīst uz dīvāna/krēsla, ja pavisam nāk miegi un nevar nosēdēt. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Spelejat pokeri uz knipjiem , neviens nepapisiis lave , bet zaudeet arii ljoti negribees ( bus motivacija censties spelet) , jo peec knipja no katras iesaistitas personas , paliktu saaposha un zila/sarkana piere haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 (edited) Narkomānija. Tikai uz naudu, bet uz mazām summām. Uz to es parakstos. Uuuun ja mani arī kāds savāks jo ar sabiedrisko nedraudzējos, bet ar savu braukt un no rīta stromā ar negribās. Edit: kas ar laikiem? Edit2: man ir kaste ar čipiem Edited June 6, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 6, 2013 Author Report Share Posted June 6, 2013 Tad piedāvāju tikties pie spirits & wine sestdien, 8. jūnijā, ap 19:00. Spirits&wine @ Andrejsala. Kurš vēl tur būs un pievienosies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 dame I am in, ja tiek rīkots nākām sestdien, jo tieši atvaļinājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 (edited) mans strādāt dārzā kā sučka visu sestdienu, mans braukt uz mājām ap 18:00. mans mazgāt sevi un mans cerēt ka kāds savāks manu centrā Edited June 6, 2013 by b0r1ng 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 (edited) Izskatās, ka viss pasākums būs, tikai nevis šīs nedēļas sestdienā, bet nākamās. Tātad: Vai nu 14. vai 15.jūnija vakars/nakts pēc vairākuma izvēles. Scenārijs: Iepērkam visu @ Spirits&Wine vai dajebkurš cits veikals, maucam uz Ziepniekkalnu un spēlējam līdz rītam. 50% varbūtība, ka braukšu ar mašīnu, tātad varbūtība, ka +4 cilvēkus varēšu paķert no spiritiem kopā uz Zepu. Atliek noskaidrot, kas ir nācēji un cikos tiekamies (un kurā no abiem datumiem). 15. der.14-tajā man jāiet uz Lanas koncertu. bet nu ja tad nespelēsiet tad pievienošos kādā nākošajā spēlē edit: doh bija vēl viena lapa ko lasīt. Labi, lai Jums labi spēlējas dzeriet atbildīgi Edited June 6, 2013 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Myb. for some reason varetu kadu reizi pokerstaraa privato turniiru uzchiniit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Myb. for some reason varetu kadu reizi pokerstaraa privato turniiru uzchiniit? C'mon ka tik pie ekrāna tupi sēdēt 6dien domāju, ka būšu laicīgi back un 19 būšu pie spirtotā vīna protams, ja viss paliek spēkā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 ja būs labs garīgais, būšu. Līdz afroamerikānim ar kājām aiziešu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 ja es uz 19 netieku pie spirtotaa viina atsuuta man kaads numuru privaati kursh buus pa 100% lai vareetu sazvaniit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 7, 2013 Author Report Share Posted June 7, 2013 Visi, kas plāno ierasties, lūdzu savus numurus @ pm, lai varam sazināties (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Nu ja pusdzivais vai benciks brauc, tad es ar laikam. Sonedel tas tak, pareiz sapratu? Lai kads no viniem ari atmet numuru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 es par sevi nezinu. redzēs rītvakar. betnu man tāpat līdz afrodītei ir pāris minūšu jautājums tikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Mans nebūt. Mans lupatā.... Oppa Goodmen style Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 8, 2013 Author Report Share Posted June 8, 2013 Ja mes paliekam tikai trīs stabili spēlētāji, domāju, ka pasākums off - pokerīti gribētos vismaz 6 cilv spēlēt (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Tiko runaju ar registreeto vins taa ka plaano piekaapt, sazvanaties sava starpaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 8, 2013 Author Report Share Posted June 8, 2013 Nu, numuri man ir. Ja pēkšņi uzradīsies vēl +3 cilvēki, kas ies, tad viss varētu tomēr notikties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 nu es ar taka par. es jau majas un atveru pirmo aliņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Me nebūs, alko dara savu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Visapkārt vieni uzmetēji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
descriptor Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Nu kā ta jūs tur tā, nevar uz pokereventu novākties. Beibe aicina, visiem pofig... laikam grib, lai dāma piebrauc un savāc? Ehh... http://www.youtube.com/watch?v=KysKdijAhJI Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Atvainojos... TIkko atgriezos no juuras un ar jau ienemis, bet ta nav problema. Un ja jau pusdzivais nezvanija, tad gan jau pasakums parceljas.... P.S. Ara parak labs laiks lai sesdienaa visi tiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 klau, uz 29. datumu negribat uzrīkot pokera pasēdēšanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 meenesha beigas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now