Pusdzīvais Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Tieši šī iemesla dēļ nedomāju spēlēt, jo daļa ir pilnīgi ābrami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Tieši šī iemesla dēļ nedomāju spēlēt, jo daļa ir pilnīgi ābrami. Pēc pāris textiem tā spried? Laaaabs, GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Tieši šī iemesla dēļ nedomāju spēlēt, jo daļa ir pilnīgi ābrami. tieši dēl tā jāspēlē, lai dabūtu piķi, bet ja tu tā spried tad liekas ka pats pat spēlēt nejēdz ganjau Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 tieši dēl tā jāspēlē, lai dabūtu piķi, bet ja tu tā spried tad liekas ka pats pat spēlēt nejēdz ganjau Nevajag spriest, ko vēl nezini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Nu nav jau tā, ka no pāris postiem to secinu bet jā, spēlēt nemāku un man ir tik 16 gadi. dzīvoju protams pie mammas. nevaru pokeri atļauties spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Nu nav jau tā, ka no pāris postiem to secinu bet jā, spēlēt nemāku un man ir tik 16 gadi. dzīvoju protams pie mammas. nevaru pokeri atļauties spēlēt. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 6, 2013 Author Report Share Posted June 6, 2013 Izskatās, ka viss pasākums būs, tikai nevis šīs nedēļas sestdienā, bet nākamās. Tātad: Vai nu 14. vai 15.jūnija vakars/nakts pēc vairākuma izvēles. Scenārijs: Iepērkam visu @ Spirits&Wine vai dajebkurš cits veikals, maucam uz Ziepniekkalnu un spēlējam līdz rītam. 50% varbūtība, ka braukšu ar mašīnu, tātad varbūtība, ka +4 cilvēkus varēšu paķert no spiritiem kopā uz Zepu. Atliek noskaidrot, kas ir nācēji un cikos tiekamies (un kurā no abiem datumiem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Hmmmm..... par next weekendu vēl neko nezinu, palieku uz 50/50 ja tieku, tad domāju, ka 100% ar mašīnu, pietiek dzert , bet nu, ko zin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Ja neaizsūtīs mani uz Lietuvu nākam vīkend, tad varbūt piedalos. Mamma sūta mani uz konkursu, kur vārdi jāizrunā pa burtiem pareizi. A man negribas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Ja neaizsūtīs mani uz Lietuvu nākam vīkend, tad varbūt piedalos. Mamma sūta mani uz konkursu, kur vārdi jāizrunā pa burtiem pareizi. A man negribas. spelling bee Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 spelling bee Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 6, 2013 Author Report Share Posted June 6, 2013 Manis pēc varam arī šosestdien, bet, tā kā nav īsti vēl aizvien skaidrs, kurš šosestdien 100% būs, tāpēc izdomāju, ka labāk nākamnedēļ. Normālam pokerītim gribētos vismaz 6 cilvēkus, ja varam līdz sestdienai savākties - whynot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 šo 6dien es iespējams varētu. iespējams, jo nezinu vel kāds izvēršas 5dienas vakars. Varbūt mamma liek iet uz klaviermācībām. Pēc pāris gadiem būšu īsts klaviermuzikants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 6 cilveeki liekas gauzhaam maz Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 (edited) 6 cilveeki liekas gauzhaam maz Tici man, 9-way bez 10tā dīlera būs murgs. Edited June 6, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 nee ja ir savi noteikti principi, ka viens spiileris dala veselu rinjkji un tad mainaas naakoshais uz rinjkji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 nee ja ir savi noteikti principi, ka viens spiileris dala veselu rinjkji un tad mainaas naakoshais uz rinjkji. Zinu, bet tik un tā ilgi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 te visi tādi pro spēlmaņi ka psc. iet runa par jautru vakaru ar šmigu un pokera piesitienu. ja gribas bezjēgā kapā, kazītis vienmēr ir vaļā. ja tiek spēlēts vairāk kā 1ls iepirkums un vel entie stingrie noteikumi, es nepiedalos. kā piem nahuj tā darīji, tu takš nemāki spēlēt utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Vot, vot. Pa latiņu iepērcies, saņem savus čipus un pavadi laiku bez stresa. Ja gribi mega piķi, tad kļūsti par spermas donoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 šo 6dien es iespējams varētu. iespējams, jo nezinu vel kāds izvēršas 5dienas vakars. Varbūt mamma liek iet uz klaviermācībām. Pēc pāris gadiem būšu īsts klaviermuzikants. Tu par to mammu te tik daudz runā un tēlo asprāti, tad tak sēdi mājās un spēlē pret viņu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Tu par to mammu te tik daudz runā un tēlo asprāti, tad tak sēdi mājās un spēlē pret viņu... I sense a shitstorm coming.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Mamma man ar atļauj cirvjiem ielidināt vārnu padumjiem lietotājiem. Tu klusē visu topiku un te pēkšņi izdomāji iedirst k-ko ne pa tēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 maybe es ar pievienotos... Pusdzivais, ja tu brauc, padod zinu, ja nu kas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 6, 2013 Author Report Share Posted June 6, 2013 Man pa kabatai arī sanāktu 1 ls buy-in un pirmās 2-3 stundas rebuy uz čipiem ar blaindu vērtībām 2-5. Parasti izdodas gan jautrs vakars tiem, kas grib vienkārši uzspēlēt un atpūsties, gan arī tiem, kas grib "raut ārā lielo piķi", jo ar buy in tā banka, ja spēlē 7-10 cilvēki, mums ir piepildījusies arī līdz 50 un vairāk latiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 te visi tādi pro spēlmaņi ka psc. iet runa par jautru vakaru ar šmigu un pokera piesitienu. ja gribas bezjēgā kapā, kazītis vienmēr ir vaļā. ja tiek spēlēts vairāk kā 1ls iepirkums un vel entie stingrie noteikumi, es nepiedalos. kā piem nahuj tā darīji, tu takš nemāki spēlēt utt. Vienu brīdi draugu komānijā ļoti aktīvi spēlējām mājas pokeri, vispar pirms gadiem 2viem ,man liekas visās ballītes mēs spēlējām pokeri, un tie lieli iepirkumi un blind ne pie kā laba nenoved. Ar pilnīgi svešiem cilvēkiem tā ir cita lieta, bet tad jau var arī kazino spēlēt. Es silti iesaku spēlēt cash game bez limita ar rebuy, iepirkums 1ls/100 čipi un blind 5/10. 1/2 vnk nav interesanti spēlēt, jo nav nēkādas vērtības a pa 5/10 var vismaz trolejbusa biļeti atsist. Galvenais jau labi pabadīts vakars, kurs man galīgi nelīmējas kopā ar to, ka daļa publikas pusnaktī jau ir pakāsusi 40ls un domā kā lai tiek uz mājaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now