aphrodYte Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Miau visiem. Man jau sen niezēja rociņas paspēlēt dzīvajā pokeru, ko jau attiecīgi arī ļoti sen neesmu darījusi. Ir iespēja, ka es varētu uzrīkot pokera vakaru šo sestdienas vakarā līdz svētdienas rītam. Ja tas notiek un es to rīkoju, cik ir tādu, kas labprāt piedalītos pasākumā, un vai kādam ir pokera komplekts (vai aŗi man jāmēģina tomēr dbūt atpakaļ savu veco ar varu un spēku? )? Visi priekšlikumi un apspriedes te. Doma ir rīkot rajonā Ziepniekkalnā, pirms tam varētu kopistiski savākties pie kāda spirits n wine @ centrs, iepirkt visu nepiciešamo un maukt dzīvē. So, anyone? {: Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Es jau labprāt, bet mani sieva nelaidīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 uz kaadiem noteikumiem? cik buy in? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 uz kaadiem noteikumiem? cik buy in? iepirkums noteikti 50ls un notiekumi tādi, ka zaudētājs dabūn pišu pakaļā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 (edited) Buyins standarta 10-5 Ls lai nebraukt parādos un visi varētu paspēlēt... Pie tam ja vairākas partijas maukt... Edited June 4, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 4, 2013 Author Report Share Posted June 4, 2013 (edited) Atkarīgs no spēlētāju skaita. Es, piemēram, vairāk par 1 ls neesmu likusi iekš kopējā fonda, bet puikas vakara laikā parasti 5-10 ls iztērē. Pie nosacījuma, ja buy-in ir 1ls uz 100 čipiem, bet zaudētājiem ir iespēja re-buy. Edited June 4, 2013 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Atkarīgs no spēlētāju skaita. Es, piemēram, vairāk par 1 ls neesmu likusi iekš kopējā fonda, bet puikas vakara laikā parasti 5-10 ls iztērē. Pie nosacījuma, ja buy-in ir 1ls uz 100 čipiem, bet zaudētājiem ir iespēja re-buy. lats der, bet tā piša pakaļā tad būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 lats der, bet tā piša pakaļā tad būs? Tev vēl nepietika vakardienas? liels, garš gurķis 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 mees piemeeram speelejam 5 ls min buy in, unlimited rebuy. chipu veertiibas: 5,10,25,50. Mazais blainds 5, lielais 10. attieciigi buy in veertiibu santiimos izdala ar attieciiga daudzuma veertiibas chipiem. blaindi visu speeles laiku neceljas, vieniigi beigaas kad paliek head to head, mazais blainds 25, lielais 50. Pirmaa atpakaljpaardoshana bankai ar chipiem driikst notikt ne aatraak kaa 3 naktii, peectam katraa pilnajaa stundaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Rebuy vipār labākais variants ir taisīt pirmās divas stundas. Tad tikai pēc heads-up izspēles pa jaunu buy-in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 (edited) im in ja cash geimu maucam. varētu 5/10 sant blaindus un min buyin 5ls. tas dzer. Edited June 4, 2013 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 (edited) im in ja cash geimu maucam. varētu 5/10 sant blaindus un min buyin 5ls. tas dzer. blaindi 2-5\5-10\25-50 pats optimālākais. Cik pokeru maucām (reizes 10 laika pa šai shēmai) - best variants Edit: tu pats jau rīgā? Edited June 4, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 im in ja cash geimu maucam. varētu 5/10 sant blaindus un min buyin 5ls. tas dzer. cash game der man kaut kādi čipi ir ja nav kāds pazudis tad ir 200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 (edited) blaindi 2-5\5-10\25-50 pats optimālākais. Cik pokeru maucām (reizes 10 laika pa šai shēmai) - best variants Edit: tu pats jau rīgā? 10. datumā pārvācos, bet nu anywy jau uz priekšdienām.man arī ir kkādi ļevie čipi kaste, un mini čipi no pokerzvaigznēm. slinkums vest uz Rīgu līdzi to koferi ar foršajiem čipiem ( too heavy, bitch i am programmer ) edit: NL50 ( 25/50 ) ir deizgan šerps variants. tur bez 100Ls nemaz nav ko grabināt ( 200BB ). afro, tad vispār 2BB par latu sanāks Edited June 4, 2013 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Mna ir čemodāns ar čipiem ar, ja nu kas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 5, 2013 Author Report Share Posted June 5, 2013 Bota un Tvix ir gājēji, kas ir ar boringu un deadalaivu? Un vai ir vēl kāds gājējs/spēlētājs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 5, 2013 Report Share Posted June 5, 2013 nav piša pakaļā, nav manas sabiedrības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Būs nebūs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 (edited) kur vsp ir tāds ziepniekkalns? labprāt aizmauktu Edited June 6, 2013 by kraukskis- Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Tu no kurienes esi nokritis? Ja nezini tad google.lv pateiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 (edited) Tu no kurienes esi nokritis? Ja nezini tad google.lv pateiks man ar ģeogrāfiju pašvaki un google meklēt slinkums :D Edited June 6, 2013 by kraukskis- Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 man ar ģeogrāfiju pašvaki un google meklēt slinkums :D CSā neapmaldies ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 CSā neapmaldies ? nē, ko tu, tur tak radars :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 nē, ko tu, tur tak radars :D Bet tik un tā netā jau kartes arī ir un ja nav aizvēsturisks telefons, tad arī tur ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 (edited) Bet tik un tā netā jau kartes arī ir un ja nav aizvēsturisks telefons, tad arī tur ir Edited June 18, 2013 by kraukskis- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now