gladius Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 man taada neliela probleema ar chatu,, dazreiz bez jebkaada iemesla, man paarlec burti vietaam, piemeeram ja gribeeshu uzrakstiit RTV , man sanaaks kkas tamliidziigs ( TPB ) valodu nemainu, pat nezinu kaa to izdariit patiesiibaa, un paliidz dabuut burtus vietaa tikai izzieshana aaraa no speeles , nu restarts respektiivi, un taada pasha fignja arii skaipaa meedz gadiities, varbuut kaads zin kas pa iemeslu, !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 Man ik pa laikam kas līdzīgs, dažreiz vienkārši čatam valoda nomainās... bet restartēju visu un viss ir labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 Nomaini hotkeyus between input languages. Uzspied labo peli uz valodas burtiņiem (labā puse apakšā) -> settings -> advanced key settings 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gladius Posted May 22, 2013 Author Report Share Posted May 22, 2013 Nomaini hotkeyus between input languages. Uzspied labo peli uz valodas burtiņiem (labā puse apakšā) -> settings -> advanced key settings ev, man shkiet shitais ir tieshi tas, ko man vajadzeeja. _swallow.dll PALDIES !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chevy Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 kad nomainās burtu valoda spied Shift+Alt , jo gadās, ka kaut ko saspaidi spēles laikā. pamēģini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gladius Posted May 22, 2013 Author Report Share Posted May 22, 2013 kad nomainās burtu valoda spied Shift+Alt , jo gadās, ka kaut ko saspaidi spēles laikā. pamēģini... aha, shitaa kombinaacija ar var nodereet, Chevy Paldies !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batjana Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Ja Tev ir apple dators ar windowu iekša, tad csā kad spied say nospiežot pogu tab mainās automātiski valoda! Iespējams šis Tev ar derēs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Ja Tev ir apple dators ar windowsu iekšā, tad Tev nav pilns rublis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now