Rayus Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Lieta tada Mekleju vienu muzikas disku un nevaru atrast nekur netaa. (varbut esmu no laukiem, bet tas taa) Kurs atradis sekojosu disku, tas saka man sarunasim visu tur par naudas sanemsanu un tad atliks ierakstit vinu ieks matricas CDA formata (parastais muzikas disks). A vajag man: Roger Alan Wade - All Likkered Up tas ir country dziedatajs loti jauks Tatad 5 ls + pasidim un vel iedzerism Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 gribēju tik pateikt ka to linku nevarēju redzēt ko tu iedevi, jo man flaš pleijeris sajājies dirsa tāds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 re kur samplus var ievertet http://www.coolcds.com/artists/rogeralanwade/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 kas pirmais atrod, tas saka seit "Bl.. atradu" un konkursam ir beigas. gimene elektroniska, palidziet nabaga man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Nu es atradu, bet veel jaanokachaa! Nezinu gan kaa ar to satikshanos! Aaaa, ble man tach jaunajam PC nav rakstiitaajs Ko nu? Edit: Es nokachaashu, peec tam caur Skype paarsuutiishu Tev! Mkeee... Edit2: Nokachaats mp3 formaataa! 18 songi! Ja vajag, sameklee mani skypaa juris_jugs_jurists Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Tu, rayus, esi sapisies meistariba... Tas tavs Rogers nav krutaks par flogging molly (iesaku) ... Anyway, nezhelo 1$ un labak nokacha par samaksu no krievu saitiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 nu reāli es tev varu pateikt, ka man tas albūms uz PC stāv. vienīgi varētu būt problēma attālumos jo nēsmu no rīgas :/ edit: vispār reāli gabali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Anyway, nezhelo 1$ un labak nokacha par samaksu no krievu saitiem! Kāds tolks ziedot mistiskiem krievu saitiem, ja var dabūt par brīvu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 Jurists jurgis vinnee taa kaa nebus CD formata, tad varam satikties sestdien 21,janvari ap 15:30 kafuzii ka ir pretim Vilhelma pankukam un es uzsauksu alu. anyway to albumu es nemu no Jurko". p.s. editoju postu - daudz alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts