BotE. Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Sveicināti, vēlos palūgt palīdzību no Jūsu puses,man ir pāris jautājumi par sekojošo tēmu 1) Vai ir iespēja pārsūtīt naudu caur paypal kontu, ja konts ir savienots ar karti protams. Bet uz paša paypal naudas nav. (no ārzemēm) 2) Ja es to naudu saņemšu uz savu paypal kontu vai es viņu varēšu dabūt savā bankas(swedbank) kontā? 3) Jūsu alternatīva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Doooh Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Ja atrodies Anglijā: http://www.opaltransfer.com/lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted April 27, 2013 Author Report Share Posted April 27, 2013 Piedodiet,ka es tādā neziņā, man vienkārši uz sitiena jautāja vai varu uzzināt. tad sanāk,ka caur paypal varēs, kept, tur viss drošs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 NEVARĒSI!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 (edited) Ja varesi , es perku preces caur ebay/amazon un paypal automatiski iznem naudu no manas kartes. Es ieprieksh paris reizes sutiju naudu uz LV , ja tu esi verified tad vinsh parbauda naudu uz kartes kad tev ir 00.0 balanse. Edited April 27, 2013 by ngEAr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Piedodiet,ka es tādā neziņā, man vienkārši uz sitiena jautāja vai varu uzzināt. tad sanāk,ka caur paypal varēs, kept, tur viss drošs? Pats pirms 2 nedēļām sūtīju, viss bez aizķeršanās 1-3 darba dienu laikā nauda ir tavā kontā. Ja vajag, varu īsumā izstāstīt ko un kā. Ļoti vienkārši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now