defeatme. Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 (edited) Tātad sveicināti GIGN lietotāji un administratori. Vēršos pie jums ar lūgumu, lai jūs izveidojat minecraft survival serveri, jo pats pieduros šai spēlei un vēlos, lai GIGN'am arī ir minecraft serveris. Nevarēju atrast piemērotāku sadaļu kur rakstīt šo ieteikumu. Edited April 26, 2013 by defeatme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Kāpēc, lai gignam buutu mc serveris? kurs to uzturees un chiniis, kad vajadzees? tam vajag laiku un cilveeku resursus. Es uzskatu, ka gignam vajag bf3 serveri, ns2 serveri, vispaar mums vajag league of legends serveri. Un es varu muuziigi turpinaat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defeatme. Posted April 26, 2013 Author Report Share Posted April 26, 2013 Tak neheito es vnk iesaku un vēlos, lai būtu kā labāk. Nu jā ir dažas spēles kuras vēl varētu būt iekš gign'a. Es piemēram vēl gribētu spēli Killing Floor, bet MC bija pirmais, kas ienāca prātā. Es jau būtu ieteicis Killing Floor vnk viņš ir dārgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 p.s. MC serveris nenormāli smuki ēd resursus Link to comment Share on other sites More sharing options...
slyer66 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 p.s. MC serveris nenormāli smuki ēd resursus Ja sačinī slotu sistēmu, vipus un citus pribambasus, tad arī smuki nauda kontā nāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 jā, BF3 serveris būtu foršs Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 MC apēd visu RAMu paprasa tev vēl, un ja tu nedod viņš nocrasho. ja nemaldos servera dzinis uz JAVu kūrās, un Oracle neko nemāk normāli uztaisīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 MC = kurš piekrīt , spiež Like , paskatīsimies cik te normālu cilvēku ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 attach posts mēsls, kurš piekrīt, lai iet ieskrieties, jo man pohuj. Es domāju, ka par papildus serveriem varēs runāt tad, kad būs jauna kaste. Cik man zināms, tad šobrīd kaste ir pietiekami noslogota. Varbūt kļūdos, hz. Bet tas, ka ir vajadzīgi jauni spēļu serveri, nav jaunums. edit: uzdāvini GIGNam serveru kasti un būs tev MC serveris, simple as that 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
defeatme. Posted April 27, 2013 Author Report Share Posted April 27, 2013 (edited) Labāk TC, jo te nekas labs nesanāks Pizdec nahujam uzreiz jābrauc virsū es tak tikai piedāvāju. Aiztaisi to savu muti un ej kasi kuli mājās. Edited April 27, 2013 by defeatme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 pavēlnieks ieradies Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Ja godīgi, es pat atmestu kādu naudiņu no algas katru mēnesi + palīdzētu noorganizēt. Savādāk, nav kur īsti mainot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Labāk TC, jo te nekas labs nesanāks Pizdec nahujam uzreiz jābrauc virsū es tak tikai piedāvāju. Aiztaisi to savu muti un ej kasi kuli mājās. Ебанутый, что ли? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
defeatme. Posted April 27, 2013 Author Report Share Posted April 27, 2013 Ебанутый, что ли? Nē, vnk man zb, ka uzreiz jāsāk braukt augumā. Es tak nesaku, lai jūs tur pērkat jaunu kasti, jo es jau nezinu cik močna jums viņa ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Kā lai vieglāk paskaidro. Lielākā daļa saprot, gignā nekad nebūs MC serveris (kaut gan pašam patīk). Jo, tā ir ļoti liela ķēpa, un ja tu pats to zini, tad neuztver tik ļoti postus par uzbraucieniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Pirms domāt vispār par jauniem serveriem, nevajadzētu savest kārtībā esošos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleAtoms Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Pirms domāt vispār par jauniem serveriem, nevajadzētu savest kārtībā esošos? Khe tf2 khem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now