DoubleT Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 (edited) Tā kā pagājušo reizi, kad bija apaukstēta mugura un te ierakstīju tad toreiz ieteiktā zirgu smēre bija labākais kas ar mani varēja notikt, tad tagad atkal prasīšu te. Pēdējās dienās esmu pamanījis, ka man sāp žoklis ( zem auss tā vieta kur viņš sajūtams uz vaiga ) kreisajā pusē. Es pat nezinu, kas tur tāds ir, kas varētu sāpēt ( nervs etc. ), esmu anatomijā nūbs. Citreiz ir tā ka grūti ēst tobiš muti atvērt, citreiz tā ka pat muti nekustinu un sēžu un sāk sīcēt un nīdēt. Kādam tā ir bijis? Netīk iet pie ārsta mby kāds var ieteikt ko tur darīt ( kādu homeopātisko smēŗi varbūt, ja drīkst ) edit: savas kaites nedrīkst googlēt. pēc googles meklēšanās rezultātiem man jau 5x bija jāmirst, 20x jāoperē un vispār esmu norakstāms gadījums Edited April 23, 2013 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Limfmezgls. 80% varbūtība. Skaties kā šos ārstē. Man bij ar - neatceros kā izārstēju vai pats pa savi pārgāja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 24, 2013 Author Report Share Posted April 24, 2013 Iegoglēju tos limfmezglus. Pēc dažiem rezultātiem liekas, ka tas varētu būt mans gadījums. Cik atradu tad šos var ārstēt sildot *velk laukā sildošo smēri* apsmērējot un aptinot ar siltu audumu ( vilnas šalli piemēram ) bet nu anyway lielais paldies bor1ng cerams palīdzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Un ja gadījumā ir kāds nervs tur apsaldēts? Esmu dzirdējis ka nervu apsaldējumus ar sildošo smēri nav ieteicams smērēt, jo var rasties kāds iekšējs iekaisums.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Nervs pie žokļa parasti sit ausī nenormāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 varbūt DubultTiņam zobiņi aug. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 24, 2013 Author Report Share Posted April 24, 2013 ja tu par gudrības tad tie visi jau ir ierindā. un ar zobiem nekādas problēmas nav bijušas, ja neskaita vienu plombi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Gadu neesmu bijis GIGN'ā, tad nu kautkas jāiedirš. Limfmezgls diezvai, tev būtu šķība seja - sapampusi. Pašam ir bijis, gūlos uz galda un izgrieza. Mana versija - ēdot vai guljot esi samežģijis (sākumā to nemaz nejūt), arī tā ir bijis, vairākas dienas sāp tā, ka nevar normāli paēst. Ja sāpes palielinās nevis samazinās, tad gan - teci pie ārsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 limfmezgli sāp no vairākām variācijām - 1. sapūsts. 2.gudribas zobs aug. 3. zobs sāp. 4. random. tas ir nieks, ja 3dienu laikā nepāriet, tad jaiet pie ārsta man vienmēr ir pārgājis pāris dieu laikā, neko nelietoju, tik tējas trennēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
struncis112 Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 (edited) Nesen bija pašam, noteikti sacerējos, ka vasara jau klāt, skrēju maikā pat tad, kad vējs bija diezgan labs. Sapūta, tas arī viss. Nevajag par to domāt, spaidīt and shits like that. Pats no sevis pāries nedeļas laikā.(maksimālais) Nav mirstamā kaite. Edited April 27, 2013 by struncis112 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 27, 2013 Author Report Share Posted April 27, 2013 Jā, tagad jau gandrīz ir pārgājis. Jūtu tikai tad, kad stiprāk nožāvājos. Tikko biju izslimojis, iespējams, imunitāte bija švaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 (edited) Ta ir kaut kada epidemija , braukaju ar elektrokaru ara jo piebrauca fura un taja laika bija vejsh. Aizgaju pec tam uz partraukumu un BAM saka sapet zhoklis zem auss it ipashi kad kustini seju. Bet pargaja pec 4 dienam , pashlaik jau nav. Edited April 28, 2013 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Varbūt esi kaut ko nemaņā grauzis, un pārpūlējis žokļa muskulatūru? Pāris dienās vajadzētu pāriet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Tā man bija no semkām, divus vakarus pēc kārtas sēžot mājās lēnām sūcu aliņus un noēdu divas lielās pakas semkas, nu tad gan man žoklis bija jēls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now