b0r1ng Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Kā jau vairums varētu padomāt - NĒ!!! Es nebraucu uz Ventspili. Vismaz ne līdz Jūnijam. Jautājums sekojošs, kādas jums ir foršas vietas ventspilī kur aiziet? Atpūtas centri and stuff? Sērčs jau kaut ko dod, bet vajag info no pašiem ventspilniekiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 1. Ventspils autoosta 2. Biļete uz Liepāju 3. Zvans Goodmenam 4. Party long - aknas psc Edit: Plāns nemainās arī saistībā ar darbu. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 23, 2013 Author Report Share Posted April 23, 2013 Lai būtu skaidrs - man tas vajadzīgs sakarā ar darbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 nekas dižs nav. Kiss club jaunākiem. DIVA 25+ Tad vēl klondaika un Olympic nu tas ir attiecībā uz klubiem. Ai, uzraksti uz [email protected] un visu izstāstīs. Man zb no draņķīga telefona rakstīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 23, 2013 Author Report Share Posted April 23, 2013 Un? Es katrā darba pasākumā/komandējumā esmu bijis lupatā. Pussay. Da es netaisos braukt komandējumos vai vispār tuvoties Ventspilij Ja es tur taisītos dzert topiks būtu veltīts tam, kurā bārā un kurā laikā mani varēs sastapt. PERIOD! Man vajag - vietas kur var foršī pavadīt laiku liepājā, neskaitot bārus. Zinu akvaparks kaut kāds ir, kas vēl tur ir labs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 (edited) tad uz kurieni tu brauksi - uz Liepāju vai Ventspili? Man vajag - vietas kur var foršī pavadīt laiku liepājā, neskaitot bārus. Zinu akvaparks kaut kāds ir, kas vēl tur ir labs? saproti pats - ienāks Gūdmens, iemetīs, viņa prāt most see spotus, tobiš viņa darba vieta, viņa dzīvokļa adresi, lētākā alus veikala adresi, bet tev atkal nebūs pa prātam, jo nebūs foršu vietu. Edited April 23, 2013 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 23, 2013 Author Report Share Posted April 23, 2013 Bļa, VENTSPILS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Man vajag - vietas kur var foršī pavadīt laiku liepājā, neskaitot bārus. Zinu akvaparks kaut kāds ir, kas vēl tur ir labs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Man vajag - vietas kur var foršī pavadīt laiku liepājā, neskaitot bārus. Zinu akvaparks kaut kāds ir, kas vēl tur ir labs? Tu jau ar domā pie manis Liepājā esi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Goodmens tikai Liepājā var parādīt labākās vietas kur alnīti tēlot un klondaiku. + viņš netur pat uz pusi tik daudz cik raksta Vienīgais no Liepājniekiem tur ir Nightmare been there,seen that... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 <@>GooD MeN Baigais vecis atradies...kad piedavaja iet izlociit kaajas, churiite biksees iespiedaas....Butu nacis butu turpinajushi, butu kritis.... p.s. balliiite ar larinu un waziku turpinaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 (edited) Principā ir tā, ka te vispār nav ko darīt Bet nu kā iebraucējam, varbūt varētu likties interesanti. Kā jau iepriekš minēja - akvaparks, tad vēl brīvdabas muzejs (var ar mazo vilcieniņu izbraukt,bet nezinu, kad sākas tā sezona), var pavazāties arī par piejūras enkuru parku, mols, liela velo-trase (nu veloceliņi), Reņķu Dārzs, promināde un pārējais kā jau citās pilsētās. Kopumā - nekas īpašs Edit : Ā, nu sestdienās ap 12:00 vakarā tiltu ceļ augšā - ja nekas tāds nav iepriekš redzēts, var iet palūrēt. Gan jau staigājot pa pilsētu, pats pamanīsi, kas pašam liekas interesants. Edited April 25, 2013 by w2dc Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 25, 2013 Author Report Share Posted April 25, 2013 (edited) Principā ir tā, ka te vispār nav ko darīt Bet nu kā iebraucējam, varbūt varētu likties interesanti. Kā jau iepriekš minēja - akvaparks, tad vēl brīvdabas muzejs (var ar mazo vilcieniņu izbraukt,bet nezinu, kad sākas tā sezona), var pavazāties arī par piejūras enkuru parku, mols, liela velo-trase (nu veloceliņi), Reņķu Dārzs, promināde un pārējais kā jau citās pilsētās. Kopumā - nekas īpašs Edit : Ā, nu sestdienās ap 12:00 vakarā tiltu ceļ augšā - ja nekas tāds nav iepriekš redzēts, var iet palūrēt. Gan jau staigājot pa pilsētu, pats pamanīsi, kas pašam liekas interesants. Paldies. Vismaz viens sakarīgs posts. Un es neteisos braukt uz ventspili tuvākajā laikā, es strādāju pie tūrisma atīstības projekta Latvijā un ja par visām citām pilsētām man bija informācija, tad par ventspili man bija mokošinkait ko atrast.. Ps: murdziņ, pieskati to alkānu Edited April 25, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Ā un vēl aizmirsu par Ventspils ''naudu'' - Venti. Par tiem arī tad vari kko uzrakstīt Principā, arī šeit var daudz info atrast http://www.visitventspils.com/lv/sakums/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Šeit neviens par Ventspils tūrisma iespējām nezin vairāk par mani, tāpēc izdari kā teicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Šeit neviens par Ventspils tūrisma iespējām nezin vairāk par mani, tāpēc izdari kā teicu Well, tev varbūt ir īpašumā kāda viesu nama projekts/izmaksu tāme/būvniecības izmaksas (kvadratūra, istabu skaits, papildpakalpojumi, uzturēšanas izmaksas - elektrība/apkure/darbaspēks). Pieļauju, ka pasīvās mājas jums tur nav? Apsveru domu nākošgad taisīt bakalauru par pasīvās mājas kā viesu nama būvniecību un sekojošās izmaksas uzturēšanā, un to attiecību pret parastaviesu nama uzturēšanu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Izmaksas man nav pieejamas, tas jājautā privāti - īpašniekiem. Bet domāju, ka viņi diez ko dalīties negribēs, jo nav tā dikti uz sadarbību vērsti. Par pasīvajām mājām, kas tiktu izmantotas kā naktsmītnes nekas nav dzirdēts. Ventspilī kā pasīvā māja tika uzcelta Ventspils poliklīnika un dome renovēta pēc pasīvās mājas principiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now